Het perfecte geschenk voor consument of bedrijf

Gifting is what we’re best at

 

Origineel relatiegeschenk


Jouw bestaande en/of nieuwe klanten zijn een waardevol bezit. Ze zullen een origineel relatiegeschenk waarderen, en de volgende keer weer aan jou denken als ze een product of dienst willen afnemen.

Voor ons is geen enkele aanvraag te gek. Want wij hebben een hoofd vol creatieve ideeën om samen een origineel relatiegeschenk te maken.

 

Geschenk in eigen huisstijl

Denk hierbij aan speciaal ontworpen luxe cadeaupakketten of cadeauverpakkingen in eigen huisstijl. We kunnen op verschillende manieren je bedrijfsidentiteit in de giftboxes verwerken.

Luxe cadeaupakketten met daarin bijvoorbeeld gepersonaliseerde producten die staan voor jouw bedrijf. Brainstorm met ons samen, en met jouw wensen en input creëren we samen het perfecte geschenk!

 

Persoonlijk Kerstpakket

Een persoonlijk kerstpakket is een kans om een mooie boodschap of waardering mee te geven aan je werknemers. Veel bedrijven geven vaak alle werknemers hetzelfde kerstpakket in een standaard thema. Om het persoonlijker te maken kun je ook zelf een cadeaupakket samenstellen.

En heb je last minute een persoonlijk kerstpakket nodig? Dan kun je natuurlijk ook kiezen uit de door ons vooraf samengestelde giftboxes.