Home    Alle cadeaupakketten    Thank you

Thank you

Een cadeaupakket met momenten die er echt toe doen. Giftbox ‘thank you’ bevat: Een prachtig metaal zwarte kandelaar van Gusta voor de gezellige avonden aan de dinertafel. Een heerlijke hair & body wash van de The Spa Collection met de geur van bergamot, en om erna compleet te kunnen ontspannen heerlijke thee van Leeff in de smaak: Black tea – rose blossom – jasmin. Een mooi cadeaupakket om iemand mee te verrassen of om zelf van te genieten. Geschikt voor veel gelegenheden: Cadeaupakket, nieuw huis, beterschapspakket, verjaardag of wil je gewoon een bedankt cadeau versturen?

Stap 3. Maak je box compleet met een leuk kaartje en/of foto

Voeg hier een kaartje toe

Let op: Het kaartje is inbegrepen, zodat de ontvanger weet van wie het pakket afkomstig is.

Typ hier je persoonlijke bericht voor op het kaartje

Wil je je bedrijfslogo op de achterkant van het kaartje?

Upload het hier. Minimale bestandsgrootte: 150 KB. Bestandsformaten: JPG, PNG, EPS, of AI.

(Maximale grootte bestand 100 MB)

42,40 incl. BTW

Bekijk hier de producten

Gusta | Dinerkaars houder

Gusta – Dinerkaarshouder
Afmeting: 12,4 x 10,4 x 24 cm

Een prachtig metaal zwarte kandelaar voor op je gedekte tafel. Je kunt de kandelaar natuurlijk ook combineren met andere woonaccessoires voor een gezellige sfeer. Bijvoorbeeld in een decoratiegroepje op de kast en maak het af met een afwijkende kleur dinerkaars voor erin. Zo geeft het een speels constrast.

Gusta | Dinerkaars houder

Leeff | Instead of flowers

Afmeting: 12,5 x 9,5 cm
Smaak: Black tea – rose blossom – jasmin

‘In plaats van een bos bloemen kun je deze heerlijke thee cadeau geven’. De thee bestaat uit een basis van zwarte thee, gecombineerd rozen bloesem, frisse jasmijn en fruitige bessen. De thee bestaat uit 20 zakjes en zijn los verpakt in een biologisch afbreekbaar theezakje. Zo geniet je van de kwaliteit van losse thee, maar dan makkelijk in gebruik.

Leeff | Instead of flowers

Spa collection | Hair body wash

The spa collection – Hair & body wash
Inhoud: 400 ml
Geur: Bergamot

Een alles-in-1 vegan product van The Spa Collection die zorgt voor een milde reiniging van de huid. Het product wordt geleverd in een handige pompflacon. Geschikt voor dagelijks gebruik zonder de huid uit te drogen. Vegan & dermatologisch getest.

Spa collection | Hair body wash