Home    Alle giftboxes    Get well

Get well

Laat iemand zich gesteund en gesterkt voelen met ons bijzondere ‘Get well’ beterschapsgeschenk. Of het nu gaat om een beterschapswens, een steuntje in de rug bij een burn-out, dit pakket is de perfecte keuze. Het bevat twee prachtige mokken van House Doctor, waarmee de ontvanger kan genieten van hun favoriete thee of koffie. Verder vind je er lokale honing van Bijenbaas, natuurlijk heerlijk zacht en je draagt bij aan het ondersteunen van lokale bijenpopulaties. De losse thee van Infinitea is zorgvuldig geselecteerd om rust en ontspanning te bieden, terwijl de kamille bloemzaadjes van Veer&Moon symbool staan voor groei en veerkracht. Last but not least, hebben we de allerbeste honingdrop van Klepper & Klepper toegevoegd, een zoete traktatie om van te genieten en even te ontspannen. Of je nu een consument bent die iemand wil verwennen of een zakelijke klant die waardering wil tonen aan werknemers, ons ‘Get well’ beterschapsgeschenk is een betekenisvol cadeaupakket dat iemand eraan herinnert dat je er altijd voor hen bent.

Stap 3. Maak je box compleet met een leuk kaartje en/of foto

Kies hier je kaartje

Maak een keuze uit onze kaartjes, je persoonlijke boodschap wordt door ons met de hand geschreven.

Typ hier je persoonlijke bericht voor op het kaartje

Wil je een foto uploaden?

Deze printen we voor je uit en bevestigen we aan het kaartje. Minimale bestandsgrootte 150 KB.

(Maximale grootte bestand 100 MB)

38,95 incl. BTW

Bekijk hier de producten

House Doctor | Beige Berica mokken

House doctor mokken Berica beige
Inhoud: 280 ml
Afmeting: ⌀ 8,7 cm x 9.7 cm H

Deze aardewerk mok genaamd Berica wil je simpelweg niet wegzetten. Het geribbelde oppervlak ligt zo fijn in de hand dat het enige wat je wilt is ontspannen, achterover leunen en genieten van je warme drankje. De mokken hebben een gespikkeld glazuur en een eigentijds design.

House Doctor | Beige Berica mokken

Veer & Moon | Kamille zaadjes

Kracht zaaien met kamille
Afmeting: L 13 x B 8 cm

De betekenis van deze kleine gele bloem is kracht bij tegenspoed. Geef dit als mooi gebaar voor iemand die wel wat kracht kan gebruiken. De zaadjes van Kamille zijn eenvoudig te zaaien.

Veer & Moon | Kamille zaadjes

Bijenbaas | Bloemenhoning

Bijenbaas – Bloemenhoning
Inhoud: 70 gram

Bijenbaas haalt de honing rechtstreeks uit de Nederlandse natuur en verwerken deze met liefde en respect. Bijenbaas houdt bijen in hun natuurlijke omgeving, zonder schadelijke middelen en zonder ze naar chemisch behandelde fruit- en plantkwekers te brengen. De honing gaat direct vanuit de bijenkorf in het potje. Op de deksel van elke pot Bijenbaas honing vind je een unieke Track and Trace code. Waar komt die van jou vandaan? Geniet van pure, natuurlijke honing met een verhaal!

Bijenbaas | Bloemenhoning

Klepper & Klepper | Drop

Honing drop
Inhoud: 200 gram
Afmeting: B 8 x H 21 x D 5 cm

De beste drop ooit! Een heerlijke dropsoort met 12% honing uit de Biesbosch. Met liefde, zonder gluten en gelatine.

Klepper & Klepper | Drop

Infinitea | Thee assorti

Thee assorti
Inhoud: 40 gram
Afmeting: B 5,5 x H 13,5 cm

Alle theeën van InfiniTea zijn 100% natuurlijk. Elke dag zijn zij op zoek naar nieuwe theeën, nieuwe smaakcombinaties en innovatieve manieren om van thee te genieten. Geniet van een kop heerlijke natuurlijke thee. Het 40 grams zakje is goed voor +/- 20 koppen thee.

Infinitea | Thee assorti