Home    Alle giftboxes    Cheers & Tasty

Cheers & Tasty

Op zoek naar een verjaardagscadeau, wil je iemand bedanken of gaat die leuke collega je verlaten? Dit cadeaupakket kun je geven voor allerlei gelegenheden. Natuurlijk moet diegene wel van bier houden. Met een zwaar gehopte New England IPA waar bakken hop in zijn gegaan en een frisse grisette saison gebrouwen met Ekuanot kun je een bierliefhebber zeker blij maken. Nog een lekkere zoete snack erbij van de beste drop ooit en een chocoladereep van Simply chocolate en het genieten kan beginnen.

Uitverkocht

34,00 incl. BTW

Bekijk hier de producten

Brouwerij Eleven | Matties Jungle

Grisette saison
Inhoud: 33 cl
Alcoholgehalte: 5%

Deze frisse en lichte Grisette saison is gebrouwen met Ekuanot. Dit zorgt voor frisse citrus tonen, maar ook voor sappige geuren en smaken zoals meloen en appel. Proost Matties!

Brouwerij Eleven | Matties Jungle

Klepper & Klepper | Drop

Honing drop
Inhoud: 200 gram
Afmeting: B 8 x H 21 x D 5 cm

De beste drop ooit! Een heerlijke dropsoort met 12% honing uit de Biesbosch. Met liefde, zonder gluten en gelatine.

Klepper & Klepper | Drop

Simply chocolate | Grainy Sue

Grainy sue chocolade reep
Afmeting: L 16 x B 6,2 x D 4 cm
Inhoud: 40 gram

Er zit zoveel liefde in deze chocolade reep, dat er een gouden verpakking omheen moest! Huisgemaakte muesli op basis van biologische havermout, speltvlokken, huisgemaakte karamel en pinda’s, omhuld met premium pure chocolade. Een combinatie van een zachte en sticky vulling maken de Grainy Sue, een reep met een gouden randje. Eenmaal geproefd wil je nooit meer anders.

Simply chocolate | Grainy Sue