Home    Alle giftboxes    Happy notes

Happy notes

Monograph heeft een stijlvol maar praktisch notitieboek gemaakt met verschillende tabjes erin. Zo blijven al je ideeën, gedachten mooi gebundeld en niet vergeten. Samen met de drop mint’s van Max’s en de Persian perry reep van Simply chocolate gaan we ervan uit dat de “happy thoughts” vanzelf uit je pen stromen. Natuurlijk is dit boekje ook geschikt voor de belangrijke en serieuze zaken. Een brievenbuspakket geschikt voor iedereen.

Grote aantallen nodig? Of wil je brievenbuspakketten versturen naar meerdere personen? Neem contact met ons op voor een offerte.

Stap 3. Maak je box compleet met een leuk kaartje en/of foto

Kies hier je kaartje

Maak een keuze uit onze kaartjes, je persoonlijke boodschap wordt door ons met de hand geschreven.

Typ hier je persoonlijke bericht voor op het kaartje

Wil je een foto uploaden?

Deze printen we voor je uit en bevestigen we aan het kaartje. Minimale bestandsgrootte 150 KB.

(Maximale grootte bestand 100 MB)

16,30 incl. BTW

Categorie:

Bekijk hier de producten

Monograph | Notitieboek grijs

Notitieboek ,Tome, grijs

Inhoud: 180 pagina’s

Dit stijlvolle en functionele notitieboek staat mooi op je bureau of in je tas. Het boek is verdeeld met tabbladen in gelinieerde, gestippelde en lege pagina’s. Dus voor al je ideeën, afspraken en krabbels is er een plekje. Met zijn koperen spiraal en grijze matte kaft een must have om je te helpen.

Monograph | Notitieboek grijs

Simply Chocolate | Persian perry

Persian peery witte chocolade reep
Afmeting: L 16 x B 6,2 x D 4 cm
Inhoud: 40 gram

Een game changer op het gebied van witte chocolade, dat is de Persian Perry. Deze reep is niet voor niets een van de lekkerste witte chocolade repen van de wereld! Probeer en proef het zelf. Witte chocolade met echte Perzische drop zorgt voor een hoog crunch-gehalte. Perzische drop is wat bitter en daardoor de ideale tegenhanger voor de zoete chocolade. The winner takes it all!

Simply Chocolate | Persian perry

Max’s mints | Liquorice mints

Max’s drop mints
Afmeting: L 7 x B 7 x D 1,5 cm
Inhoud: 35 gram

Deze Max’s mints hebben een verslavende dropsmaak! Bovendien heeft één Max’s mintje maar 2,4 calorieën, daar kun je er gerust nog wel eentje van snoepen! Ze zijn biologisch gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten en vrij van kunstmatige kleur-, geur- en smaakstoffen. Vegan, en allergenen vrij.

Max’s mints | Liquorice mints