Home    Alle giftboxes    Coffee time

Coffee time

Ben jij, of ken je een koffiedrinker die wel een mooi cadeau verdient? Dan hebben we hier een cadeaupakket met als thema koffie. Allereerst natuurlijk de koffie, deze koffiebonen zijn van het merk Bocca en hebben een volle smaak vol zoete tonen en chocolade. Je drinkt deze koffie uit de mokken van House Doctor genaamd Berica zwart. En om het thema nog meer kracht te geven een paar Italiaanse kwaliteitssokken van Carlo Lanza met een afbeelding van een koffiemachine. Leuk om een koffielover mee te verrassen.

Stap 3. Maak je box compleet met een leuk kaartje en/of foto

Kies hier je kaartje

Maak een keuze uit onze kaartjes, je persoonlijke boodschap wordt door ons met de hand geschreven.

Typ hier je persoonlijke bericht voor op het kaartje

Wil je een foto uploaden?

Deze printen we voor je uit en bevestigen we aan het kaartje. Minimale bestandsgrootte 150 KB.

(Maximale grootte bestand 100 MB)

45,10 incl. BTW

Bekijk hier de producten

House Doctor | Zwarte Berica mokken

House doctor mokken Berica zwart
Inhoud: 280 ml
Afmeting: ⌀ 8,7 cm x 9.7 cm H

Met de prachtige geribbelde mokken van House Doctor kun je samen genieten van jullie thee- of koffie momentje! Of het nu in de ochtend is bij het ontbijt of bij een relaxte avond op de bank met je vrienden.

House Doctor | Zwarte Berica mokken

Bocca coffee | Brander1

Brander1 House Blend
Inhoud: 250 gram

Werk je veel vanuit huis? Of hou je van een goede kop koffie. Dan is de koffie van Bocca echt iets voor jou! Een koffie en branding die geschikt is voor filter methode. Toegankelijke smaak met een gebalanceerde medium branding geeft een volle smaak vol zoete tonen en chocolade.

Bocca coffee | Brander1

Carlo Lanza | Herensokken koffie

Deze kwaliteitssokken zijn van het merk ‘Carlo Lanza’ en worden door een familiebedrijf in Italië gemaakt. De teen wordt met de hand geketteld. De stoffen zijn geselecteerd met veel aandacht voor kwaliteit en duurzaamheid. Dat maakt deze sokken een must-have voor iedere man. Materiaal: 80% Egyptisch katoen | 16% Polyamide | 4% Elasthan.

Carlo Lanza | Herensokken koffie