Home    Alle giftboxes    Out of office

Out of office

De out of office giftbox is samengesteld met mooie items om felicitaties te sturen voor een behaalde prestatie of collega met een nieuwe baan. Drink een heerlijke jasmijn thee in de duurzame thermosbeker van Retulp. Deze thermosfles is makkelijk om mee te nemen voor als je onderweg bent of naar je werk. Een heerlijk vegan mintje voor in de auto of in de trein en als je in de avond weer thuis komt, kun je genieten van de heerlijke geur van de Wxy. 100% plantaardige soja geurkaars. Verras de gelukkige met dit duurzaam cadeaupakket!

Stap 3. Maak je box compleet met een leuk kaartje en/of foto

Kies hier je kaartje

Maak een keuze uit onze kaartjes, je persoonlijke boodschap wordt door ons met de hand geschreven.

Typ hier je persoonlijke bericht voor op het kaartje

Wil je een foto uploaden?

Deze printen we voor je uit en bevestigen we aan het kaartje. Minimale bestandsgrootte 150 KB.

(Maximale grootte bestand 100 MB)

61,40 incl. BTW

Bekijk hier de producten

Retulp | Tumbler

Tumbler iron grey
Inhoud: 300 ml
Afmeting: B 7 x H 18 cm

De Tumbler Thermosbeker is een elegante thermosfles in een handig en compact formaat. Makkelijk om mee te nemen, bijv. naar het werk of onderweg. Het zeefje is handig voor thee, kruiden of fruit.

Retulp | Tumbler

De eenhoorn | Jasmijn thee

Xiu Qiu witte jasmijn thee
Inhoud: 50 gram

Witte jasmijn thee uit Fujian, China. Hier worden de witte thee knoppen met de hand tot bolletjes gerold. De thee is zoet, zijdezacht, bloemig en met fruit tonen. Drinkadvies: De thee is energie herstellend. Prima om tussen gangen van een diner te drinken. Combineert ook goed bij high tea, licht hartige gerechten en cake. Ook goed te gebruiken voor het maken van ijsthee.

De eenhoorn | Jasmijn thee

Wxy. | Geurkaars

Wxy. Geurkaars groene vijg
Afmeting: 10 x 8,5 x 8,5 cm

Deze prachtige 100% plantaardige sojakaars is hand gegoten en gemaakt voor ruimtes die een geurboost nodig hebben. Een krachtige, kamervullende geur van groene vijg. Tevens gaat 3% van de winst naar een goed doel. Deze kaars heeft ongeveer 45 uur brandtijd.

Wxy. | Geurkaars

Max’s mints | Liquorice mints

Max’s drop mints
Afmeting: L 7 x B 7 x D 1,5 cm
Inhoud: 35 gram

Deze Max’s mints hebben een verslavende dropsmaak! Bovendien heeft één Max’s mintje maar 2,4 calorieën, daar kun je er gerust nog wel eentje van snoepen! Ze zijn biologisch gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten en vrij van kunstmatige kleur-, geur- en smaakstoffen. Vegan, en allergenen vrij.

Max’s mints | Liquorice mints