Home    Alle giftboxes    For the new family

For the new family

Een kraamcadeau met meerdere mooie kwaliteitsproducten voor de baby. Alles om de baby te vermaken en te verzorgen. Nijntje als klassieker en mr.Monkey om lekker in het bijten en mee te rammelen, stapelen met de Mushie stacking cups voor de fijne motoriek, maar ook leuk om mee te nemen in bad terwijl je haartje worden gewassen met de Naïf shampoo. Fijne sokjes om niet uit te glijden als je tijgert door de kamer en als je wat groter bent een snackcup om te snacken zonder knoeien. Kortom, voor meerdere gelegenheden een uitgebreid en nuttig cadeau om de nieuwe familie blij mee te maken.

Stap 3. Maak je box compleet met een leuk kaartje en/of foto

Kies hier je kaartje

Maak een keuze uit onze kaartjes, je persoonlijke boodschap wordt door ons met de hand geschreven.

Typ hier je persoonlijke bericht voor op het kaartje

Wil je een foto uploaden?

Deze printen we voor je uit en bevestigen we aan het kaartje. Minimale bestandsgrootte 150 KB.

(Maximale grootte bestand 100 MB)

75,70 incl. BTW

Bekijk hier de producten

Mushie | Snackcup shifting sand

Mushie snack cup shifting sand
Afmeting: B 9 x H 9,5 cm

Deze siliconen snackbeker is super handig om mee te nemen onderweg. Je kleintje kan makkelijk met het handje in de flexibele opening om fruit, snoepjes, koekjes te pakken zonder dat ze eruit kunnen vallen. Verder is de snackbeker gemaakt van 100% BPA vrij silicone, en geschikt voor in de vaatwasser.

Mushie | Snackcup shifting sand

Mushie | Stacking cups pastel

Mushie stacking cups pastel
Inhoud: 8 cups
Afmeting: L 9,5 X B 9,2 cm

Deze kleurrijke ronde toren is boeiend voor baby’s om naar te kijken. Het stapelen van de cups helpt bij het ontwikkelen van zowel het lichaam als de hersenen vanaf +/- zes maanden. Geschikt voor 0-3 jaar.

Mushie | Stacking cups pastel

Bon bon toys | Nijntje corduroy

Bon bon toys – Nijntje corduroy
Formaat: H 23cm

Wie kent dit lieve konijntje nu niet, een echt hollands product en een tijdloos design. Dit stoere nijntje van rib, is een knuffel voor je kleintje of een accessoire in de kinderkamer. De zachte knuffel is gemaakt met de beste materialen en bevat een 100% gerecyclede PET-vulling.

Bon bon toys | Nijntje corduroy

Naïf | Nourishing Shampoo

Naïf Shampoo
Inhoud: 200 ml
Afmeting: B 7,5 x H 17,5 cm

Van krullenbol tot piekhaar: De shampoo is er voor iedere little one. ‘Maar wat als de baby nog geen haar heeft?’. Dat maakt niets uit, want de Naïf baby shampoo is ook goed voor de hoofdhuid. Crap free.

Naïf | Nourishing Shampoo

Trixie | Rammelaar Mr. monkey

Houten ronde rammelaar
Afmeting: ⌀ 4,5 cm x 1,5 D

Deze ronde rammelaar Mr. monkey heeft veel verschillende onderdelen om te ontdekken en maakt een leuk ratelend geluid als je het schudt. Kleine vingertjes zullen dol zijn op het ontdekken van deze ronde rammelaar. De ronde rammelaar is gemaakt van hoogwaardig 100% FSC© gecertificeerd beukenhout. Alle verven op dit product zijn op waterbasis.

Trixie | Rammelaar Mr. monkey

GobabyGo | Bamboo sokjes off-white

GoBabyGo antislip sokjes off-white
Maat: ± 6-12 maanden

Deze antislip sokjes met rubberen pads onder de voetjes en teentjes zorgen ervoor dat je niet weg slipt. Ook zijn ze gemaakt van ultra zacht bamboe en daardoor uitstekend voor de gevoelige babyhuid. Bamboe voelt koel aan in de zomer en warm in de winter, van nature antibacterieel. Materiaal: 70% bamboekatoen, 27% polyamide, 3% elasthan

GobabyGo | Bamboo sokjes off-white