Home    Alle giftboxes    Kitchen essentials

Kitchen essentials

Hebben je vrienden een nieuw huis gekocht en gaan ze de nieuwe keuken inrichten? Of vier je de verjaardag van een echte bourgondiër? In dit cadeaupakket vind je essentieel keukengereedschap die elke kok zou moeten hebben. Geef pit aan je gerechten of maak een heerlijke pasta met deze Salt Garlic & red chili pepper. Besprenkel met de fruitige olijfolie van Frantoio olijven met appel en citroen en maak het af met vers geraspte parmigiano. Om je vingers bij af te likken!

Stap 3. Maak je box compleet met een leuk kaartje en/of foto

Kies hier je kaartje

Maak een keuze uit onze kaartjes, je persoonlijke boodschap wordt door ons met de hand geschreven.

Typ hier je persoonlijke bericht voor op het kaartje

Wil je een foto uploaden?

Deze printen we voor je uit en bevestigen we aan het kaartje. Minimale bestandsgrootte 150 KB.

(Maximale grootte bestand 100 MB)

52,30 incl. BTW

Bekijk hier de producten

Nicolas Vahé | Rasp

Keuken rasp
Afmeting: L 30.5 x B 7.5 cm

Deze fijne rasp kan niet ontbreken in je keuken! De rasp is met name geschikt voor knoflook, ui, Parmezaanse kaas, nootmuskaat, citrus- en limoenschil en in het algemeen voedsel dat je extra fijn wilt raspen. Het handvat van de rasp is gemaakt van prachtig beukenhout. De rasp is gemaakt van roestvrij staal, wat zorgt voor een lange levensduur. We raden aan om het product met de hand te wassen.

Nicolas Vahé | Rasp

Foodelicious | Olijfolie

Toscaanse olijfolie “Lammari”
Inhoud: 225 ml
Afmeting: H 30 cm, ⌀ 5 cm

Een super fruitige olijfolie van Frantoio olijven met appel en citroen. Een fijne olijfsmaak die niet bitter is. Zoals het hoort bij Toscaanse olijfolie heeft hij wel een peperige nasmaak. Surprise!

Foodelicious | Olijfolie

Nicolas Vahé | Salt Garlic & red chili pepper

Zout met knoflook en chili peper
Afmeting: H 22,5, ⌀ 5 cm

Geef pit aan je gerechten met deze heerlijke zout van Nicolas Vahé. Met zijn mooie design iets wat gezien mag worden in je keuken. Dit zout is de perfecte toevoeging voor alle soorten vlees. Voorzien van een maler makkelijk en snel in gebruik.

Nicolas Vahé | Salt Garlic & red chili pepper