Home    Alle giftboxes    A toast to you!

A toast to you!

Of je nu op zoek bent naar een luxe cadeaupakket vrouw, verjaardagscadeau of een bijzonder housewarming cadeau, met dit cadeaupakket ben je aan het goede adres. De kleine omkeerbare glazen design vaas van Block Design is perfect voor je favoriete bloemen en is tweezijdig te gebruiken. En daarbij kun je ook proosten met deze heerlijke Barbuntin. Deze witte wijn is fris, heeft veel citrus en ziltigheid uit de regio Rias Baixas. En tot slot is dit cadeaupakket altijd gegarandeerd van leuke uitjes met de gift vouchers van HOP.

Stap 3. Maak je box compleet met een leuk kaartje en/of foto

Kies hier je kaartje

Maak een keuze uit onze kaartjes, je persoonlijke boodschap wordt door ons met de hand geschreven.

Typ hier je persoonlijke bericht voor op het kaartje

Wil je een foto uploaden?

Deze printen we voor je uit en bevestigen we aan het kaartje. Minimale bestandsgrootte 150 KB.

(Maximale grootte bestand 100 MB)

61,30 incl. BTW

Bekijk hier de producten

Barbutin | Albarino witte wijn

Barbutin Albarino
Inhoud: 750 ml

Een witte wijn met frisse en zuurzoete fruitige aroma’s. Barbuntín is een Albariño van wijnstokken van meer dan 30 jaar oud in O Rosal. De wijn past uitstekend bij exotische en mediterrane gerechten, fijne deegwaren en groenten taart. Maar ook lekker bij pittige geiten- en schapenkazen. 12,5% Alcohol

Barbutin | Albarino witte wijn

Block design | Vaasje

Block Design
Kleine omkeerbare vaas
Afmeting: H 10 cm x ⌀ 6,5

De kleine omkeerbare glazen vaas is perfect voor het schikken van je favoriete bloemen. Tweezijdig te gebruiken. Aan de ene kant geschikt voor die ene mooie tak of bloem, en als je hem omdraait te gebruiken voor wat meer bloemen of takken. Tweekleurig en met de hand gemaakt. Met zijn strakke geometrische vorm een kleurrijke accessoire.

Block design | Vaasje

HOP | Gift vouchers

Gift vouchers for family and friends
Afmeting: B 22,5 x H 9,5 cm

Dit boekje bevat 12 cadeaubonnen die je zelf invult inclusief een leuk stickervel achterin. Altijd gegarandeerd van leuke uitjes zoals lunch, drink & bites, party night. Veel plezier!

HOP | Gift vouchers