Home    Alle giftboxes    Decant

Decant

Wil je een rode wijn liefhebber iets nieuws laten proberen? In dit cadeaupakket zit een heerlijke rode wijn met aroma’s van zowel geroosterd als rijp fruit van wijnhuis El Angosto. Hij is vol en krachtig van smaak maar, met elegantie en rijpe tannines, met een lange zachte afdronk. Aanrader om te decanteren. Geniet samen met deze wijn van de eersteklas pistachenoten met chili & sinaasappel van p-stash en een lekkere reep chocolade van COCO chocolatier.

Grote aantallen nodig? Neem contact met ons op voor een offerte.

Stap 3. Maak je box compleet met een leuk kaartje en/of foto

Kies hier je kaartje

Maak een keuze uit onze kaartjes, je persoonlijke boodschap wordt door ons met de hand geschreven.

Typ hier je persoonlijke bericht voor op het kaartje

Wil je een foto uploaden?

Deze printen we voor je uit en bevestigen we aan het kaartje. Minimale bestandsgrootte 150 KB.

(Maximale grootte bestand 100 MB)

55,80 incl. BTW

Bekijk hier de producten

El Angosto | Rode wijn

El Jefe de La Tribu
Inhoud: 75 cl

El Jefe is de topper van bodega Angosto. Het is een eresaluut aan 4 generaties wijnmakers in de Cambra familie, de eigenaren van bodega El Angosto. Ieder jaar gebruiken ze andere druivensoorten om deze wijn te maken. Alleen de beste druiven, van oude wijnstokken op zeer arme rotsgrond. Ook komt er slechts 1 fles wijn per wijnstok vanaf en worden er slechts 1700 flessen per jaar gemaakt!! Een must-try dus. 14% alc.

El Angosto | Rode wijn

P-stash | Black chili orange

Pistachenoten – Black chili orange
Inhoud: 130 gram

Lekker spicy of toch liever zoet? Hoe zit het met beide? De eersteklas pistachenoten met chili & sinaasappel van p-stash hebben een milde dosis habanero chili en een subtiel scheutje sinaasappel. De smaak is een beetje rokerig, wat uniek is onder pittige pepers. Met de hand geroosterd en met veel liefde verfijnd. Gemaakt in Berlijn.

P-stash | Black chili orange

COCO chocolatier | Sea salt

Sea salt chocolade reep
Inhoud: 80 gram
Afmeting: B 7,5 X H 15,5 cm

Een luxe pure vegan chocoladereep met een snufje ongerept zeezout afkomstig van het eiland Skye. Zoet & zout is altijd een goede combinatie in chocolade. 61% Single origin Colombiaanse pure chocolade.

COCO chocolatier | Sea salt