Home    Alle giftboxes    Instead of flowers

Instead of flowers

Wil je eens iets anders geven dan bloemen? En graag iemand bedanken omdat deze persoon er altijd voor je is, om beterschap te wensen of om je secretaresse mee te bedanken op secretaressedag? Dit cadeaupakket is passend bij veel gelegenheden. Het cadeaupakket heeft de volgende inhoud: Heerlijke thee van het merk Leeff in de smaak: Zwarte thee, rozen bloesem en Jasmijn. Gin-tonic chocolade van Coco chocolatier en hand gebakken koekies door de wel heel bijzondere bakkers van de koekfabriek. Vergeet niet je persoonlijke boodschap bij het kaartje door te geven. Laat je dankbaarheid merken en verras degene die je zo dankbaar bent!

Stap 3. Maak je box compleet met een leuk kaartje en/of foto

Kies hier je kaartje

Maak een keuze uit onze kaartjes, je persoonlijke boodschap wordt door ons met de hand geschreven.

Typ hier je persoonlijke bericht voor op het kaartje

Wil je een foto uploaden?

Deze printen we voor je uit en bevestigen we aan het kaartje. Minimale bestandsgrootte 150 KB.

(Maximale grootte bestand 100 MB)

30,60 incl. BTW

Bekijk hier de producten

Koekfabriek | Koekjes

Koekjes assorti
Inhoud: 100 gram

Deze koekjes bestaan afhankelijk van de voorraad uit: Chocolate-chip, kaneelkoek, dondersteentje en havermout-gember Koekies. Of misschien krijg je wel een mix van deze klassiekers. Da’s pas feest! Ook draag je tevens een stukje bij aan werk voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en/of beperking.

Koekfabriek | Koekjes

Leeff – Losse thee zakjes

Leeff thee – instead of flowers
Afmeting: 12,5 x 9,5 cm
Smaak: Black tea – rose blossom – jasmin

‘In plaats van een bos bloemen kun je deze heerlijke thee cadeau geven’. De thee bestaat uit een basis van zwarte thee, gecombineerd rozen bloesem, frisse jasmijn en fruitige bessen. De thee bestaat uit 20 zakjes en zijn los verpakt in een biologisch afbreekbaar theezakje. Zo geniet je van de kwaliteit van losse thee, maar dan makkelijk in gebruik.

Leeff – Losse thee zakjes

COCO chocolatier | Gin & Tonic

Gin tonic dark chocolate
Inhoud: 80 gram
Afmeting: B 7,5 X H 15,5 cm

Met deze reep is het altijd gin tonic tijd. Met zijn aroma’s van citroen- en limoen oliën heeft deze chocolade reep een subtiele en verfrissende smaak.

COCO chocolatier | Gin & Tonic