Home    Alle giftboxes    Appreciation

Appreciation

Wil je je vrienden, familie en collega’s laten weten dat je aan ze denkt? Die missie gaat zeker lukken met dit thee brievenbuspakket. In dit pakket vindt je niet alleen een verse thee van Infinitea, maar ook een lekkere chocolade reep voor bij de thee en een heerlijke amandel nougat van Nicolas Vahe. Als je hier geen waardering mee zaait?

Grote aantallen nodig? Of wil je brievenbuspakketten versturen naar meerdere personen? Neem contact met ons op voor een offerte.

Stap 3. Maak je box compleet met een leuk kaartje en/of foto

Kies hier je kaartje

Maak een keuze uit onze kaartjes, je persoonlijke boodschap wordt door ons met de hand geschreven.

Typ hier je persoonlijke bericht voor op het kaartje

Wil je een foto uploaden?

Deze printen we voor je uit en bevestigen we aan het kaartje. Minimale bestandsgrootte 150 KB.

(Maximale grootte bestand 100 MB)

23,65 incl. BTW

Categorie:

Bekijk hier de producten

Nicolas vahé | Nougat met amandel

Nougat met amandelen
Inhoud: 180 gram

Een favoriet voor iedereen deze heerlijke glutenvrije nougat met amandelen. De nougat komt in één stuk zodat je het zelf in kleinere stukjes kunt snijden om het aan je familie en vrienden te serveren. Geniet van de heerlijke, hoog kwalitatieve ingrediënten in combinatie met een heerlijke kop koffie, of gewoon wanneer je zin hebt in iets zoets.

Nicolas vahé | Nougat met amandel

Mount everest tea | Thee ei

RVS thee ei
Diameter: ⌀ 4,5 cm

Dit thee ei van het merk ‘Mount Everest’ kun je gebruiken voor alle theesoorten door de fijne gaasstructuur. Met het haakje hang je hem gemakkelijk aan een thee glas of mok of in een theepot. Volledig van RVS.

Mount everest tea | Thee ei

Infinitea | Thee assorti

Thee assorti
Inhoud: 40 gram
Afmeting: B 5,5 x H 13,5 cm

Alle theeën van InfiniTea zijn 100% natuurlijk. Elke dag zijn zij op zoek naar nieuwe theeën, nieuwe smaakcombinaties en innovatieve manieren om van thee te genieten. Geniet van een kop heerlijke natuurlijke thee. Het 40 grams zakje is goed voor +/- 20 koppen thee.

Infinitea | Thee assorti

Veer & Moon | Goudsbloem zaadjes

Zaadjes
Afmeting: L 13 x B 8 cm

Wil je iemand laten weten dat je hem of haar waardeert? Met het geïllustreerde zadenzakje van Veer & Moon kun je dat met bloementaal uitspreken. Het zakje bevat zaadjes van de goudsbloem (Calendula), deze bloem staat symbool voor “je bent goud waard”.

Veer & Moon | Goudsbloem zaadjes