Home    Alle giftboxes    I love you

I love you

Verras je geliefde met een valentijn cadeaupakket. Deze giftbox bevat een heerlijke Rioja van de hoogste kwaliteit Spaanse wijn, met houtachtige en kruidige tonen met een lange afdronk. Bijvoorbeeld lekker bij gegrild vlees. (Dat was een hint). Ook kun je gaan genieten van een lekkere volle melkchocolade van Snor en hand gebakken koekies door wel heel bijzondere bakkers van de koekfabriek. Vergeet ook niet om een kaartje en/of foto toe te voegen bij dit liefdevolle cadeaupakket.

Stap 3. Maak je box compleet met een leuk kaartje en/of foto

Kies hier je kaartje

Maak een keuze uit onze kaartjes, je persoonlijke boodschap wordt door ons met de hand geschreven.

Typ hier je persoonlijke bericht voor op het kaartje

Wil je een foto uploaden?

Deze printen we voor je uit en bevestigen we aan het kaartje. Minimale bestandsgrootte 150 KB.

(Maximale grootte bestand 100 MB)

31,60 incl. BTW

Bekijk hier de producten

Oh Sister | Rioja rode wijn

Vinho Tinto Oh Sister
Superiore Rioja De Andres Sisters
Inhoud: 750 ml

Deze rode wijn uit Rioja staat synoniem voor de hoogste kwaliteit Spaanse wijn. Met de Tempranillo en Garnacha druiven van oude wijnstokken is het een zeer aangename en lichte wijn. Een intens robijnrode kleur met houtachtige en kruidige tonen met een lange afdronk. Lekker bij gegrild vlees. %12,5 Alcohol

Oh Sister | Rioja rode wijn

Snor | Melkchocolade reep

Snor melkchocolade reep
I love you
Inhoud: 200 gram

Heerlijk volle melkchocolade in een leuke verpakking! Who doesn’t love chocolate? In het doosje van de verpakking zit een boekenlegger met aan de ene kant de tekst: I love you. Maar aan de andere kant kun je zelf je eigen boodschap schrijven om je cadeau te personaliseren.

Snor | Melkchocolade reep

Koekfabriek | Koekjes

Koekjes assorti
Inhoud: 100 gram

Deze koekjes bestaan afhankelijk van de voorraad uit: Chocolate-chip, kaneelkoek, dondersteentje en havermout-gember Koekies. Of misschien krijg je wel een mix van deze klassiekers. Da’s pas feest! Ook draag je tevens een stukje bij aan werk voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en/of beperking.

Koekfabriek | Koekjes