Home    Alle giftboxes    Relax

Relax

Gun je iemand anders een ontspanmomentje? Dan zal dit wellness brievenbuscadeau zeker in de smaak vallen. Neem even de tijd voor een calming en moisturising masker van Meraki. En verzorg je handen met de Sesame scrubzeep. Na je behandeling is het tijd voor een lekker vers kopje thee zodat je weer heerlijk ontspannen bent en vol energie.

Grote aantallen nodig? Of wil je brievenbuspakketten versturen naar meerdere personen? Neem contact met ons op voor een offerte.

Stap 3. Maak je box compleet met een leuk kaartje en/of foto

Kies hier je kaartje

Maak een keuze uit onze kaartjes, je persoonlijke boodschap wordt door ons met de hand geschreven.

Typ hier je persoonlijke bericht voor op het kaartje

Wil je een foto uploaden?

Deze printen we voor je uit en bevestigen we aan het kaartje. Minimale bestandsgrootte 150 KB.

(Maximale grootte bestand 100 MB)

21,50 incl. BTW

Categorie:

Bekijk hier de producten

Meraki | Masker

Facial mask sensitive
Afmeting: B 11 X H 17 cm

Met Meraki’s masker kunt je je gezicht een liefdevolle boost geven. Het snelle en geconcentreerde masker is speciaal gemaakt voor de gevoelige huid. Het masker voegt veel vocht toe aan je huid en is tegelijkertijd kalmerend.

Meraki | Masker

Meraki | Handzeep

Handzeep sesame scrub

Inhoud: 20 gr

Deze handzeep met milde ingrediënten en sesamscrub zit een in stijlvolle Meraki verpakking. Door zijn formaat makkelijk mee te nemen en geschikt om meerdere keren per dag je handen mee te wassen. Door de mix van essentiële oliën heeft de zeep een verkoelend en verfrissend effect.

Meraki | Handzeep

Infinitea | Thee assorti

Thee assorti
Inhoud: 40 gram
Afmeting: B 5,5 x H 13,5 cm

Alle theeën van InfiniTea zijn 100% natuurlijk. Elke dag zijn zij op zoek naar nieuwe theeën, nieuwe smaakcombinaties en innovatieve manieren om van thee te genieten. Geniet van een kop heerlijke natuurlijke thee. Het 40 grams zakje is goed voor +/- 20 koppen thee.

Infinitea | Thee assorti

Mount everest tea | Thee ei

RVS thee ei
Diameter: ⌀ 4,5 cm

Dit thee ei van het merk ‘Mount Everest’ kun je gebruiken voor alle theesoorten door de fijne gaasstructuur. Met het haakje hang je hem gemakkelijk aan een thee glas of mok of in een theepot. Volledig van RVS.

Mount everest tea | Thee ei