Home    Alle giftboxes    For a soft skin

For a soft skin

Dit ontspanningspakket bevat alles voor een heerlijke zachte huid! Neem een relaxmoment in bad en geef je gezicht een vochtinbrengende boost met een masker. Scrub en was je lichaam met de heerlijk ruikende washandschoen van Meraki en maak je huid erna extra zacht door je huid te hydrateren met een body lotion. Verzorg tot slot je lippen en je krijg het gevoel dat je rechtstreeks uit de wellness komt. Dat gun je toch iedereen!

Stap 3. Maak je box compleet met een leuk kaartje en/of foto

Kies hier je kaartje

Maak een keuze uit onze kaartjes, je persoonlijke boodschap wordt door ons met de hand geschreven.

Typ hier je persoonlijke bericht voor op het kaartje

Wil je een foto uploaden?

Deze printen we voor je uit en bevestigen we aan het kaartje. Minimale bestandsgrootte 150 KB.

(Maximale grootte bestand 100 MB)

46,95 incl. BTW

Bekijk hier de producten

Meraki | Masker

Facial mask sensitive
Afmeting: B 11 X H 17 cm

Met Meraki’s masker kunt je je gezicht een liefdevolle boost geven. Het snelle en geconcentreerde masker is speciaal gemaakt voor de gevoelige huid. Het masker voegt veel vocht toe aan je huid en is tegelijkertijd kalmerend.

Meraki | Masker

Meraki | Bodylotion

Meraki bodylotion nothern dawn
Inhoud: 275 ml
Afmeting: H 16,5 cm

Na een heerlijke douche of bad is het tijd om het lichaam te hydrateren met een heerlijke crème. De aangenaam ruikende bodylotion is geschikt voor alle huidtypen en kan dagelijks gebruikt worden.

Meraki | Bodylotion

Giftlabel | Lipbalm

Lip balm you rock
Inhoud: 15 ml
Afmeting: H 22 mm, ⌀ 35 mm

Deze plantaardige lippenbalsem is gemaakt in Nederland en bevat castor olie, zoete amandelolie, cacaoboter en sheaboter en smaakt naar kaneel bloesem. You rock!

Giftlabel | Lipbalm

Meraki | Washandschoen

Washandje, Papaya
Afmeting: 14 x 14 cm
Inhoud: 140 gram

Scrub en was je lichaam op een zachte manier met de heerlijk ruikende washandschoen van Meraki. De washandschoen is gemaakt van 100% jute en is gevuld met handgemaakte zeep, die schuimt wanneer je je lichaam wast. De zeep heeft een milde geur van papaja. Maak de handschoen voor gebruik nat met water en scrub je huid met ronddraaiende bewegingen. Spoel goed af met water.

Meraki | Washandschoen