Home    Alle giftboxes    Relaxation

Relaxation

Er zijn talloze gelegenheden waarbij je iemand een moment van ontspanning gunt en schenkt. Denk aan dagen zoals de Dag van de Zorg, Secretaressedag, of gewoon als gebaar voor iemands hulp. En wat te denken van verjaardagen, die speciale moeder of die dierbare vriendin? Er zijn inderdaad meer dan genoeg redenen om dit prachtige ontspanningspakket te overhandigen, maar vergeet ook jezelf niet. Jij verdient het net zo goed om te genieten van het verkwikkende masker van Meraki, en de verrukkelijk frisse douchegel uit de Spa Collection. Met het zachte hamamdoekje van Walra voor je gezichtverzorging, waardoor je er weer stralend en energiek uitziet. En om dit gevoel van rust en genot nog even vast te houden, bevat het pakket een chocoladereep met knapperige karamel en zeezout.

Stap 3. Maak je box compleet met een leuk kaartje en/of foto

Kies hier je kaartje

Maak een keuze uit onze kaartjes, je persoonlijke boodschap wordt door ons met de hand geschreven.

Typ hier je persoonlijke bericht voor op het kaartje

Wil je een foto uploaden?

Deze printen we voor je uit en bevestigen we aan het kaartje. Minimale bestandsgrootte 150 KB.

(Maximale grootte bestand 100 MB)

35,55 incl. BTW

Bekijk hier de producten

Simply chocolate | Crispy Carrie

Crispy Carrie karamel reep
Afmeting: L 16 x B 6,2 x D 4 cm
Inhoud: 40 gram

De lekkerste karamel reep die je ooit zult proeven! De reep heeft een mix van grof zeezout en huisgemaakte karamel. Die omhuld is met een laag premium melkchocolade. Yumm…

Simply chocolate | Crispy Carrie

Walra | Gastendoekje kiezel

Gastendoekje hamam
Afmeting: L 50 x B 30 cm
Kleur: Kiezel

Ervaar de luxe van een spa bij je thuis met dit hammam gastendoekje. Dit kwalitatieve gastendoekje heeft een mooie, decoratieve boord.

Walra | Gastendoekje kiezel

Spa collection | Hair body wash

The spa collection – Hair & body wash
Inhoud: 400 ml
Geur: Bergamot

Een alles-in-1 vegan product van The Spa Collection die zorgt voor een milde reiniging van de huid. Het product wordt geleverd in een handige pompflacon. Geschikt voor dagelijks gebruik zonder de huid uit te drogen. Vegan & dermatologisch getest.

Spa collection | Hair body wash

Meraki | Masker

Facial mask sensitive
Afmeting: B 11 X H 17 cm

Met Meraki’s masker kunt je je gezicht een liefdevolle boost geven. Het snelle en geconcentreerde masker is speciaal gemaakt voor de gevoelige huid. Het masker voegt veel vocht toe aan je huid en is tegelijkertijd kalmerend.

Meraki | Masker

Zeeptopper | Hartjes zeep

Zeeptopper – hartjes zeep
Geur: Groene thee

Geniet van de heerlijke geur van groene thee met deze Zeeptopper hartjeszeep. Het zeepje is vormgegeven als een hartje en kan ook worden opgehangen aan het koordje. Een perfecte manier om jezelf te verwennen met een geurende zeep of leuk als decoratie in je bad of slaapkamer.

Zeeptopper | Hartjes zeep