Relatiegeschenken / kerstpakketten 

Verras je klanten of medewerkers

Wij hebben alles in huis wat nodig is om een blijvende indruk te maken op je werknemers en klanten. Wij snappen dat je misschien nog geen idee hebt wat de mogelijkheden zijn, daarom denken we graag mee!

Heb je een voorkeur voor een thema, kleur of soms een bepaald product? Je kunt bij un-wrapped kiezen uit diverse vooraf samengestelde cadeaupakketten of er een geheel naar eigen wens samenstellen. Of je nu op zoek naar 10 relatiegeschenken of een aanvraag wilt doen voor 1.000 persoonlijke kerstpakketten voor ons is geen enkele aanvraag te gek. Want wij hebben een hoofd vol creatieve ideeën om samen een origineel relatiegeschenk te maken.

Wij verzorgen de logistiek, verpakken elk relatiegeschenk met zorg en maken het af met een persoonlijk kaartje. Laten we kijken of we een goede match zijn!

It’s on

Time to make the magic happen!

Wensen en mogelijkheden

Van het personaliseren van je geschenken

Bij un-wrapped kun je op verschillende manieren je bedrijfsidentiteit in de boxen verwerken. Van product, kaartje tot en met een speciaal ontworpen giftbox in jouw huisstijl. Of je nu een gespreide verzending wilt gedurende het jaar, naar het kantoor of rechtstreeks bezorgd bij de klant. Dat maakt niet uit.

Vanaf 5 stuks:  Verzenddoos A5 sticker in huisstijl
Vanaf 50 stuks: Verzenddoos bedrukt met eigen logo
Vanaf 500 stuks: Verzendoos volledig in eigen ontwerp

Vanaf 25 stuks: Standaard kaartje met achterkant persoonlijke tekst + logo
Vanaf 50 stuks: Kaartje naar eigen ontwerp

 

Zo gaat het in zijn werk:

Let’s go

Stap 1: Vul het contactformulier hier beneden in of stuur een mail naar: hello@un-wrapped.com dan sturen wij een invulformulier jouw kant op! Dit geeft ons een idee van het budget en jullie wensen.

Stap 2: Zodra we op de hoogte zijn van alle details gaan wij aan de slag om het perfecte relatiegeschenk voor jou samen te stellen en sturen we een passend voorstel.

Stap 3: Nu wordt het leuk voor ons, en makkelijker voor jou. Zodra je het ontwerp van je relatiegeschenken of kerstpakketten hebt goedgekeurd en aanbetaald: personaliseren, verpakken, verzenden en verzorgen we elk detail van je bestelling.

Waar wacht je nog op? Zet ons aan het werk.

Don't be a stranger. Just say hello.

We horen graag van je of gebruik ons superhandige formulier aan de rechterkant. Dan hoor je binnen 24 uur iets van ons, dat beloven we!

Voor zakelijke vragen over gepersonaliseerde cadeaus? Bezorgdata?Of om creatieve samenwerkingen en alles daartussenin te bespreken kun je ons ook een bericht sturen naar: hello@un-wrapped.com

En een kop koffie kan natuurlijk altijd! Laat het wel even van te voren weten, dan zorgen we voor wat lekkers.

Manja en Ravenna