bedankje zorgpersoneel

Bedankje zorgpersoneel

Ben je ook zo blij met die zorgtoppers die altijd maar voor ons klaar staan? Laat zien dat je dankbaar bent voor hun eindeloze inzet en zet ze in het zonnetje met een bedankje zorgpersoneel. Op deze blog vind je leuke ideeën voor de dag van de zorg 2023. Dit jaar valt de dag van de zorg op 12 mei 2023. Ook wel ‘Dag van de verpleging’ genoemd, en dus de dag om het zorgpersoneel, verpleging, mantelzorgers, artsen en alle andere medewerkers in de zorg te belonen.

Gepubliceerd door Team un-wrapped op 12 April, 2023.


Daarom hebben we bij un-wrapped.com enkele cadeaupakketten en brievenbuspakketten samengesteld. Speciaal voor die harde werkers in de zorg die dag en nacht voor ons klaar staan. Toon je waardering als werkgever en verras ze met een bedankje zorgpersoneel.

 

Verschillende soorten cadeaupakketten voor de dag van de zorg 2023. 

Wil je het groter aanpakken met een pakket om heerlijk te ontspannen? Of wil je juist wat waardering uitspreken en iets lekkers sturen door de brievenbus. Een ding is zeker, un-wrapped maakt er altijd een feestje van en zorgen ervoor dat die persoonlijke gedachte overgebracht wordt.

Cadeaupakket ideeën zorgpersoneel

Denk bijvoorbeeld aan een heerlijke thee / koffie pakket om thuis te kunnen relaxen met iets lekkers. Chocolade valt altijd in de smaak en na al die lange diensten kunnen ze wel iets lekkers gebruiken wat ze energie geeft.

Wat natuurlijk ook relaxend is buiten een heerlijke kop thee of koffie met iets lekkers, is een borrelpakket. Een borrelpakket om samen met je gezin, vrienden of familie te kunnen genieten van een mooie fles wijn, bubbels of een aantal speciaalbieren voor de liefhebbers. Met daarbij lekkere borrelhapjes, chips, kaasjes, dipjes en nog veel meer.
bedankje-zorgpersoneel-cadeaupakketten-dag-van-de-zorg

De werkdruk in de zorg is vaak hoog met veel fysieke inspanning. Door het geven van een ontspanningspakket of spa cadeau zorg je dat ze lekker kunnen ontspannen en bijkomen. Denk aan producten zoals een heerlijke bodylotion, douche foam, masker, geurkaars, of mooie hamam handdoek. Dit zodat het zorgpersoneel thuis een spa moment kan creëren en even kan opladen. Dat zal zeker gewaardeerd worden!

Bedankje zorgpersoneel personaliseren of een cadeaupakket op maat samenstellen?

Bij un-wrapped.com kun je op verschillende manieren je huisstijl in de cadeaupakketten verwerken. Van product, sticker, kaartje of sleeve tot en met een speciaal ontworpen cadeaupakket of brievenbuspakket in je huisstijl.

Je kunt de cadeaupakketten laten leveren op een bedrijfsadres, of op meerdere thuisadressen. Maak het cadeaupakket compleet met een kaartje met logo met daarop je persoonlijke boodschap!

bedankje-zorgpersoneel-cadeaupakket-attentie-zorgmedewerkers


Ben je benieuwd naar onze mogelijkheden? Of wil je ons een persoonlijk voorstel op maat laten maken?

Neem contact met ons op en we vertellen je er graag meer over, of kijk eens voor meer ideeën naar de cadeaupakketten in onze webshop.

Terug naar blogoverzicht