Zakelijke Brievenbuspakketten

Zorg voor een leuke verrassing op de deurmat met zakelijke brievenbuspakketten

Laat zien dat je je thuiswerkers, personeel, klanten of zakenrelaties waardeert met zakelijke brievenbuspakketten. Deze compacte en verrassende geschenken passen perfect door de brievenbus, wat zorgt voor een handige en persoonlijke manier om waardering te tonen.

Onze zakelijke brievenbuspakketten zijn met grote zorg samengesteld, origineel en ook betaalbaar. Kies uit diverse samengestelde brievenbuspakketten of laat ons een uniek pakket op maat voor je samenstellen.

Er zijn verschillende inhaakdagen waarop je een brievenbuspakket kunt geven, zoals: Dag van de Zorg, Dag van de Pedagogisch Medewerker, Pasen, Sinterklaas of zomer brievenbuspakketten. Of het nu 25 of 1000 stuks zijn, wij maken graag een vrijblijvende offerte op maat.

Ga jij je werknemers verrassen met onze zakelijke brievenbuspakketten of ben je juist opzoek naar een los relatiegeschenk op maat? Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek de mogelijkheden!

Onze relatiegeschenken zijn niet alleen mooi,

ze maken impact! 

Unieke Zakelijke Brievenbuspakketten Personaliseren

Verwerk je bedrijfsidentiteit in elk detail

Bij un-wrapped bieden we diverse mogelijkheden om jouw zakelijke brievenbuspakketten te personaliseren. Of het nu gaat om producten, stickers, kaartjes, sleeves of een compleet op maat ontworpen brievenbuspakket in jouw huisstijl, wij zorgen voor een unieke en herkenbare presentatie.

Laat een blijvende indruk achter en verhoog je merkbekendheid! ✓ Personalisatie mogelijkheden ✓ Maatwerk ✓ Hoogwaardige producten ✓ Ideeën voor elke gelegenheid ✓ Diverse logistieke mogelijkheden ✓ Passend in je huisstijl ✓ Van kleine tot grote aantallen

Verras op speciale inhaakdagen

Onze zakelijke brievenbuspakketten zijn ideaal voor speciale gelegenheden zoals de Dag van de Zorg, de Dag van de Pedagogisch Medewerker, Pasen, Sinterklaas, en de zomer. Of je nu je werknemers wilt verrassen of klanten wilt bedanken, wij hebben het perfecte pakket voor elke gelegenheid.

Natuurlijk kunnen wij je ook voorzien van losse relatiegeschenken op maat. Wij maken graag een vrijblijvende offerte op maat voor jouw specifieke wensen.

Zo gaat het in zijn werk:

Let’s go, ik wil mijn medewerkers graag verrassen met zakelijke brievenbuspakketten!

Stap 1: Vul het contactformulier hier beneden in of stuur een mail naar: hello@un-wrapped.com
Zodat we een idee krijgen van jullie wensen en budget.

Stap 2: Zodra we op de hoogte zijn van alle details gaan wij aan de slag, om jullie zakelijke brievenbuspakketten of losse relatiegeschenken samen te stellen. Hierna sturen we je een passend voorstel.

Stap 3: Nu wordt het leuk voor ons, en makkelijker voor jou. Nadat je het ontwerp van de zakelijke brievenbuspakketten hebt goedgekeurd: personaliseren, verpakken, verzenden en verzorgen we elk detail van je bestelling.

Verzending
Of je nu een gespreide verzending wilt gedurende het jaar, naar het kantoor of rechtstreeks bezorgd bij de klant. Dat maakt niet uit.

Waar wacht je nog op? Zet ons aan het werk en vul het contactformulier hier beneden in.

Don't be a stranger. Just say hello.

We horen graag van je of gebruik ons superhandige formulier aan de rechterkant. Zodat, je binnen 24 uur iets van ons hoort. Dat beloven we!

Voor zakelijke vragen over gepersonaliseerde cadeaus? Bezorgdata?Of om creatieve samenwerkingen en alles daartussenin te bespreken kun je ons ook een bericht sturen naar: hello@un-wrapped.com

En een kop koffie kan natuurlijk altijd! Laat het wel even van te voren weten, zodat we voor wat lekkers kunnen zorgen.

Manja en Ravenna