Zakelijke brievenbuspakketten

Zorg voor een leuke verrassing op de deurmat met zakelijke brievenbuspakketten.

Laat zien dat je je thuiswerkers, personeel, klanten of zakenrelaties waardeert, door middel van brievenbuspakketten.

Onze brievenbuspakketten zijn met grote zorg samengesteld, origineel en ook betaalbaar. Kies uit diverse samengestelde brievenbuspakketten of laat ons zakelijke brievenbuspakketten voor je samenstellen.

Er zijn bijvoorbeeld verschillende inhaakdagen waarop je een brievenbuspakket kan geven zoals: Dag van de zorg, dag van de pedagogisch medewerker, pasen, sinterklaas of zomer brievenbuspakketten. Of het nu 25 of 1000 stuks zijn, we maken graag een vrijblijvende offerte op maat.

Ga jij je werknemers verrassen?

Onze relatiegeschenken zijn niet alleen mooi,

ze maken impact! 

Zakelijke brievenbuspakketten personaliseren

Wensen en mogelijkheden

Bij un-wrapped kun je op verschillende manieren je bedrijfsidentiteit in je zakelijke brievenbuspakketten verwerken. Van product, sticker, kaartje, sleeve tot en met een speciaal ontworpen brievenbuspakket in jouw huisstijl.

25 +: Standaard brievenbusdoos + A7 sticker in huisstijl
50 +: Standaard brievenbusdoos bedrukt met eigen logo
500 of meer: Standaard brievenbusdoos volledig in eigen ontwerp

Maak het brievenbuspakketje compleet met een kaartje in je huisstijl met daarop je persoonlijke boodschap! Ben je benieuwd geworden naar onze mogelijkheden?

Neem contact met ons op en we vertellen je er graag meer over.

Zo gaat het in zijn werk:

Let’s go!

Stap 1: Vul het contactformulier hier beneden in of stuur een mail naar: hello@un-wrapped.com
Zodat we een idee krijgen van jullie wensen en budget.

Stap 2: Zodra we op de hoogte zijn van alle details gaan wij aan de slag, om jullie zakelijke brievenbuspakketten samen te stellen. Hierna sturen we je een passend voorstel.

Stap 3: Nu wordt het leuk voor ons, en makkelijker voor jou. Nadat je het ontwerp van de zakelijke brievenbuspakketten hebt goedgekeurd en aanbetaald: personaliseren, verpakken, verzenden en verzorgen we elk detail van je bestelling.

Verzending
Of je nu een gespreide verzending wilt gedurende het jaar, naar het kantoor of rechtstreeks bezorgd bij de klant. Dat maakt niet uit. Vul het adressenbestand in met de gegevens van de gelukkige ontvangers en we zorgen dat de brievenbuspakketten op de deurmat belanden.

Waar wacht je nog op? Zet ons aan het werk.

 

Don't be a stranger. Just say hello.

We horen graag van je of gebruik ons superhandige formulier aan de rechterkant. Zodat, je binnen 24 uur iets van ons hoort. Dat beloven we!

Voor zakelijke vragen over gepersonaliseerde cadeaus? Bezorgdata?Of om creatieve samenwerkingen en alles daartussenin te bespreken kun je ons ook een bericht sturen naar: hello@un-wrapped.com

En een kop koffie kan natuurlijk altijd! Laat het wel even van te voren weten, zodat we voor wat lekkers kunnen zorgen.

Manja en Ravenna