Hi, meet
un-wrapped

Our mission

De wereld bevrijden van de saaie wegwerp cadeaus en de overtollige cadeaubonnen. Wij bieden samengestelde en aangepaste giftboxes aan zodat jij op een paar keer klikken na je niet meer druk hoeft te maken over een origineel geschenk en de ontvanger een gat in de lucht springt.

Founders

Manja Vermeulen & Ravenna van Doren

Leuk dat je wilt zien wie er achter un-wrapped zitten. Nou dat zijn wij dus! Wij hebben elkaar ontmoet bij onze vorige werkgever waar we werkzaam zijn geweest als interieurstylist. Sowieso een toffe baan! Maar we vonden dat het tijd werd om het heft in eigen handen te nemen en onze droom na te streven. Het vinden van een leuk cadeau voor een speciale gelegenheid gaf ons veel frustratie. Door onze achtergrond hebben we oog voor mooie producten en merken. Na de nodige brainstormsessies hebben we onze gave weten in te zetten naar een mooi product.

Wij geloven namelijk dat het geven van het perfecte geschenk je net zo gelukkig maakt als het krijgen ervan. Hoe vet zou het zijn als we al onze creatieve uitspattingen konden toepassen in onze eigen toko, zonder rem om ideeën te ontwikkelen, het proces van a tot z in eigen hand te nemen. Un-wrapped is een feit onze eigen toko bestaat.

Samenwerken?

Jouw product in onze box!

Jouw product in onze box of ons product in jouw winkel.

Ben jij ook badass ondernemer en net zo trots als wij?
Heb jij een product dat perfect in één of meerdere van onze boxen past? Laat ons kennismaken met jouw product dan kunnen we kijken of we iets voor elkaar kunnen betekenen.

Bezit je een winkel en zou je ons product graag willen verkopen laat het ons weten dan kunnen we kijken naar de mogelijkheden.

Heb je andere te gekke ideeën of gewooneen andere vraag?
Stuur ons dan een berichtje:hello@un-wrapped.com