Luxe relatiegeschenken 

Verras je klanten of medewerkers met luxe relatiegeschenken

Wij hebben alles in huis wat nodig is om een blijvende indruk te maken op je werknemers en/of klanten. Wij snappen dat je misschien nog geen idee hebt wat de mogelijkheden zijn, daarom denken we graag mee!

Heb je een voorkeur voor een thema, kleur of een bepaald product? Bij un-wrapped is er namelijk van alles mogelijk. Denk bijvoorbeeld aan welkomstpakketten voor een nieuwe medewerker, champagne pakket om een relatie te bedanken of een duurzame drinkfles met eigen logo. Natuurlijk kun je ook uit ons assortiment cadeaupakketten kiezen of een giftbox samenstellen. Voor ons is geen enkele aanvraag te gek. Want wij hebben een hoofd vol creatieve ideeën om samen een origineel relatiegeschenk te maken.

Wij verzorgen de logistiek, verpakken de luxe relatiegeschenken met zorg en maken het compleet met een persoonlijk kaartje. Laten we kijken of we een goede match zijn!

Schakel ons in,

en laat de magie gebeuren…

Gepersonaliseerde relatieschenken

Van het personaliseren van je geschenken

Bij un-wrapped kun je op verschillende manieren je bedrijfsidentiteit in je luxe relatiegeschenken verwerken. Van product, kaartje tot en met een speciaal ontworpen giftbox in jouw huisstijl.

Geef een geweldige eerste indruk en je merkbekendheid een boost!
✓kwaliteitsproducten ✓passend in je huisstijl ✓op maat samengesteld ✓gepersonaliseerde producten ✓losse producten ✓volledig ontzorgd ✓compleet samengestelde giftboxen

Wij ontzorgen je volledig van product tot verzending.

Zo gaat het in zijn werk:

Let’s go

Stap 1: Vul het contactformulier hier beneden in of stuur een mail naar: hello@un-wrapped.com
Zodat we een idee krijgen van jullie wensen en budget.

Stap 2: Zodra we op de hoogte zijn van alle details gaan wij aan de slag, om jullie luxe relatiegeschenken samen te stellen. Hierna sturen we je een passend voorstel.

Stap 3: Nadat je het ontwerp van de luxe relatiegeschenken hebt goedgekeurd en aanbetaald: personaliseren, verpakken, verzenden en verzorgen we elk detail van je bestelling.

Verzending
Of je nu een gespreide verzending wilt gedurende het jaar, naar het kantoor of rechtstreeks bezorgd bij de klant. Dat maakt niet uit.

Waar wacht je nog op? Zet ons aan het werk.

Don't be a stranger. Just say hello.

We horen graag van je of gebruik ons superhandige formulier aan de rechterkant. Dan hoor je binnen 24 uur iets van ons, dat beloven we!

Voor zakelijke vragen over gepersonaliseerde cadeaus? Bezorgdata?Of om creatieve samenwerkingen en alles daartussenin te bespreken kun je ons ook een bericht sturen naar: hello@un-wrapped.com

En een kop koffie kan natuurlijk altijd! Laat het wel even van te voren weten, dan zorgen we voor wat lekkers.

Manja en Ravenna