Luxe Relatiegeschenken

Verras je klanten of medewerkers met luxe relatiegeschenken

Bij un-wrapped hebben we alles in huis om je werknemers en klanten te voorzien met luxe relatiegeschenken. We denken graag met je mee om het perfecte geschenk samen te stellen.

Thema’s en mogelijkheden met onze cadeaupakketten

Of je nu een specifiek thema, kleur of product in gedachten hebt. We bieden tal van opties, zoals automatische geschenken op verjaardagen, attenties voor de Dag van de Zorg, onboardingspakketten voor nieuwe medewerkers, of champagnepakketten om relaties te bedanken of om de newlyweds te feliciteren.

Geen aanvraag is te gek, van kleine tot grote aantallen. We hebben volop creatieve ideeën om samen originele en luxe relatiegeschenken te creëren.

Schakel ons in,

en laat de magie gebeuren…

Gepersonaliseerde relatiegeschenken

Van het personaliseren van je geschenken

Bij un-wrapped kun je op verschillende manieren je bedrijfsidentiteit in je luxe relatiegeschenken verwerken. Van product, kaartje tot en met een speciaal ontworpen giftbox in jouw huisstijl.

Geef een geweldige eerste indruk en je merkbekendheid een boost!
✓kwaliteitsproducten ✓passend in je huisstijl ✓op maat samengesteld ✓gepersonaliseerde producten ✓losse producten ✓volledig ontzorgd ✓compleet samengestelde giftboxen

Neem contact met ons op om de mogelijkheden voor jouw luxe relatiegeschenken te bespreken en een blijvende indruk te maken! En kijk ook eens tussen ons standaard cadeaupakketten assortiment.

 

Zo gaat het in zijn werk:

Let’s go

Stap 1: Vul het contactformulier hier beneden in of stuur een mail naar: hello@un-wrapped.com
Zodat we een idee krijgen van jullie wensen en budget.

Stap 2: Zodra we op de hoogte zijn van alle details gaan wij aan de slag, om jullie luxe relatiegeschenken samen te stellen. Hierna sturen we je een passend voorstel.

Stap 3: Nadat je het ontwerp van de luxe relatiegeschenken hebt goedgekeurd: personaliseren, verpakken, verzenden en verzorgen we elk detail van je bestelling.

Logistiek en verpakking van luxe relatiegeschenken
Wij ontzorgen je volledig van product tot logistiek. Van verzenden naar thuisadressen tot aan pallet bezorgingen in het buitenland.

Waar wacht je nog op? Zet ons aan het werk.

Don't be a stranger. Just say hello.

We horen graag van je of gebruik ons superhandige formulier aan de rechterkant. Dan hoor je binnen 24 uur iets van ons, dat beloven we!

Voor zakelijke vragen over gepersonaliseerde cadeaus? Bezorgdata?Of om creatieve samenwerkingen en alles daartussenin te bespreken kun je ons ook een bericht sturen naar: hello@un-wrapped.com

En een kop koffie kan natuurlijk altijd! Laat het wel even van te voren weten, dan zorgen we voor wat lekkers.

Manja en Ravenna