Veelgestelde vragen

We hebben alle veelgestelde vragen hieronder voor je samengevat. Mocht je toch nog een vraag hebben kun je natuurlijk altijd contact met ons opnemen via het contactformulier of via email: hello@un-wrapped.com

Cadeaupakketten & brievenbuspakketten

De cadeaupakketten hebben een omvang van: 37 B x 28 D x 13,7 H cm.

De brievenbuspakketten hebben een omvang van: 37 B x 28 D x 2,8 H cm.

Je hebt de mogelijkheid om een kaartje toe te voegen aan je bestelling. Deze is inclusief je persoonlijke handgeschreven boodschap voor de ontvanger.

Wist je dat je ook een foto toe kunt voegen? Leuk he! We doen ons best om je cadeau zo persoonlijk mogelijk te maken.

Ja dat kan zeker. In onze webshop bieden wij in drie stappen de mogelijkheid om je eigen cadeaupakket samen te stellen. Onder het kopje ‘build a box’ kun je starten. Veel plezier!

Let op: Dit is niet mogelijk bij onze brievenbuspakketten.

Wij zorgen voor een ware uitpak beleving! De cadeaudoos is voorzien van een gezellige vulling, samen met de producten wordt deze verpakt in een vloeipapier met een sticker.

Daarnaast heb je nog een keuze uit vele leuke kaartjes met handgeschreven boodschap en/of een leuke foto!

De foto kun je toevoegen bij het kiezen van een cadeaupakket. Daar staat een kopje waar je je bestand kunt toevoegen. Zorg dat de foto een minimale bestandsgrootte heeft van 150 kb. Bestandsformaat: JPG

Algemeen

Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur.

Neem vooral contact met ons op als je leuke inspirerende of te gekke ideeën hebt.

Let us know!

Nee wij hebben geen fysieke winkel maar geef ons een belletje als je graag langs wilt komen! Dat kan natuurlijk altijd.

un-wrapped is blij met hun partners. We werken met vele merken samen en streven erna dat onze producten op een duurzame manier geproduceerd worden. Merken vol passie, oog voor de omgeving, duurzaam, sociaal betrokken of met een bijzonder verhaal. Hier worden wij in elk geval blij van, want we selecteren ze met zorg.

Verder vinden we mens en milieu erg belangrijk en komen de producten zoveel mogelijk uit Nederland of Europa. We streven natuurlijk naar een nog betere wereld!

Zakelijke orders

We bieden van alles aan op zakelijk gebied. Of het nu gaat om een kraamcadeau voor een werknemer. Brievenbuspakketten voor een digitale borrel of kerstpakketten aan het einde van het jaar.

Je kunt bij un-wrapped kiezen uit diverse vooraf samengestelde cadeaupakketten of er een geheel naar eigen wens laten samenstellen.

Tuurlijk! We kunnen op verschillende manieren je bedrijfsidentiteit in de box verwerken. Van product, kaartje tot en met een speciaal ontworpen giftbox in jouw huisstijl. Op onze corporate pagina kun je alvast wat meer mogelijkheden bekijken.

Maar er is bij ons nog veel meer mogelijk. Daar brainstormen we graag met je over.

Als je een cadeaupakket op de webshop besteld wordt er automatisch een factuur gemaild naar het opgegeven e-mail adres.

Wil je meerdere cadeaupakketten bestellen of iets op maat laten maken? Dan stellen we graag een offerte op.

De bezorgmogelijkheden zijn afhankelijk van de wensen, locatie en de aantallen. Zo kan je de relatiegeschenken rechtstreeks laten bezorgen bij je klanten, een pallet op locatie of kies je voor een persoonlijke bezorging? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Contactformulier