Veelgestelde vragen

We hebben alle veelgestelde vragen hieronder voor je samengevat. Mocht je toch nog een vraag hebben kun je natuurlijk altijd contact met ons opnemen via het contactformulier of via email: hello@un-wrapped.com

De giftbox

De dozen zijn 38 B x 28 D x 15 H cm.

Als je ervoor gekozen hebt om een kaartje toe te voegen, voorzien wij de giftbox van het gekozen kaartje inclusief je persoonlijke handgeschreven boodschap voor de ontvanger.

Wist je dat je ook een foto toe kunt voegen? Leuk he! We doen ons best om je cadeau zo persoonlijk mogelijk te maken.

Ja dat kan zeker. In onze webshop bieden wij in drie stappen de mogelijkheid om je eigen box samen te stellen. Onder het kopje ‘build a box’ kun je starten. Veel plezier!

Wij zorgen voor een ware uitpak beleving! De doos is voorzien van een vulling in bijpassende kleur, samen met de producten wordt deze verpakt in een vloeipapier met een sticker.

Daarnaast heb je nog een keuze uit vele leuke kaartjes met handgeschreven boodschap en een leuke foto!

De foto kun je toevoegen bij het kiezen van een box. Daar staat een kopje waar je je bestand kunt toevoegen. Zorg dat de foto een minimale bestandsgrootte heeft van 150 kb. Bestandsformaat: JPG

We kunnen op verschillende manieren je bedrijfsidentiteit in de box verwerken. We brainstormen graag met je over de mogelijkheden.

Algemeen

Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur.

Neem vooral contact met ons op als je leuke inspirerende of te gekke ideeën hebt.

Let us know!

Nee wij hebben geen fysieke winkel maar geef ons een belletje als je graag langs wilt komen! Dat kan natuurlijk altijd.

Contactformulier