Kerst

2020

Kerst 2020

Voor iedereen gaat kerst 2020 anders zijn dan anders. Het Coronavirus heeft de hele wereld in zijn greep. Maar we moeten niet denken in beperkingen, maar in mogelijkheden. Wat kunnen we allemaal nog wel doen en hoe creatief ben je om toch het gevoel te creëren dat je samen bent. Wij geven 5 tips om je op weg te helpen en dan komen er vast nog leuke andere ideeën, waardoor kerst 2020 toch een kerst wordt om niet te vergeten.

Gepubliceerd door Team un-wrapped op December 6, 2020.


Tip 1. Kerstkaart

Deze eerste tip kost je weinig moeite, maar je maakt iemand blij. Koop weer eens een ouderwetse kerstkaart voor je familie en vrienden. Schrijf je kerstboodschap in je mooiste handschrift achterop. Voor de knutselaars, plak hem vol met sterren, engeltjes, boompjes enz. Koop een velletje decemberzegels plak die op je kaart en maak een kleine wandeling naar de brievenbus. Ja, die bestaan nog.
Leuk toch elkaar weer eens een kaartje sturen i.p.v. een digitaal bericht.

Tip 2. Kerstdiner
Haal de chef in je naar boven. Maak je lekkerste kerstmenu en decoreer je tafel in kerstsfeer. Nodig al je vrienden en familie uit voor een video call. Zet allemaal het beeldscherm voor je op tafel, en eten en proosten maar. Zo lijkt het toch of je met zijn allen aan het kerstdiner zit.

Tip 3. Geen zin in een flauwe kerstfilm
December is de maand van de nieuwe series en films op Netflix. Geen zin om in je eentje te bingewatchen nodig dan je vrienden uit om tegelijkertijd een nieuwe serie of film te starten. Zo kun je toch samen appen over alle gebeurtenissen die spannend, leuk of stom zijn.
En nog een voordeel er praat niemand door de film of serie heen!

Tip 4. Digitaal Borrelen
Organiseer met je vrienden of familie een digitale borrel. Als iedereen iets voorbereid wordt het zeker een gezellige avond. Voor een swingende avond kun je bijvoorbeeld een playlist op Spotify maken. Maar wil je niet alleen maar dansen dan zou je ook een pubquiz kunnen bedenken om samen je hersenen te kraken. Of geef de avond een thema zodat iedereen verkleed voor het scherm danst. En wil je nog een stapje verder gaan dan zou je je vrienden/familie kunnen uitnodigen met een postpakketje met een drankje en een hapje erin.

5. un-wrapped
Geen tijd voor deze tips? Of niet creatief? Of gewoon geen zin.
Dan is un-wrapped er voor jou. Kies een samengestelde giftbox of stel je eigen pakket samen met allerlei leuke items die je rechtstreeks kunt verzenden. Zo geef je iemand een leuk cadeau voor onder de kerstboom. En er zit dan meteen een kerstkaartje bij in (tip 1 getackeld).

Wij wensen jullie alvast veel plezier met de kerstvoorbereidingen.

Liefs un-wrapped

Naar blogoverzicht