kaerel skin care

In onze nieuwe serie ‘Leverancier aan het woord’ stellen we elke keer enkele vragen aan één van onze leveranciers. Deze gaan over het ondernemerschap, struggles en de toekomst, maar vooral over het merk zelf.

Voor deze blog spreken we Esther Keddeman eigenaar van het merk: Kaerel skin care.

Gepubliceerd door Team un-wrapped op Mei 18, 2022.


Hi Esther, tof dat we je wat vragen mogen stellen voor onze blog. Nu werken we al een tijdje met jullie samen, maar hoe is Kaerel Skin care nu eigenlijk ontstaan?

Kaerel skin care is in 2017 op de markt gebracht. Het idee is vooral gekomen nadat ik met mijn eerste merk Petit&Jolie, een natuurlijke verzorgingslijn voor baby’s en kinderen, veel vaders sprak, die zich afvroegen welk goed en natuurlijk verzorgingsmerk er is voor mannen. Destijds had ik daar geen goed antwoord op. Dus heb ik deze zelf ontwikkeld. Kaerel dus.

Tuurlijk, zijn er meerdere mannen skin care lijnen op de markt. Wat onderscheid jullie van concurrenten / conculega’s?

Kaerel skin care is 100% gemaakt van planten oliën en extracten. Er wordt dus geen gebruik gemaakt van synthetische ingrediënten of dierlijke ingrediënten.

Nog belangrijker Kaerel doet wat het moet doen; de gezichtscrème verzorgt en voedt de huid, de scheercrème zorgt ervoor dat scheren zacht en pijnloos is, de after shave balsem verzacht de huid na het scheren, de shampoo & douchegel reinigt de huid en de deodorant voorkomt zweetgeur. Gewoon zoals het hoort.

Als je één ding zou mogen veranderen in je bedrijf, wat zou dit dan zijn?

De tubes vervangen voor tubes in 100% gerecycled plastic of zelfs hervulbare verpakking. Helaas, hebben we de gewenste verpakking nog niet gevonden.

Wat waren de grootste struggles met de start van Kaerel skin care?

De combinatie mannen en verzorgingsproducten wordt door veel mannen nog steeds als een bijzondere combinatie gezien. Terwijl elke man minimaal twee verzorgingsproducten per dag gebruikt, dus zo raar is het niet. Helaas zijn veel mannen hierdoor terughoudend richting de overstap naar Kaerel.

un-wrapped kaerel skin care
Beeld links + rechts: Kaerel Skin care | Midden: Cadeaupakketten Level up, Shower and shave

In welk bedrijf zou je graag een keer binnen willen kijken?

Dille & Kamille of Patagonia

We hadden het er deze week nog over. De tijd lijkt steeds sneller te gaan … Voor we het weten zijn we alweer bezig met de jaarafsluiting. Hoe ziet Kaerel Skin care er over 5 jaar uit?

Over 5 jaar hopen we dat Kaerel goed beschikbaar is in Nederland, België en Duitsland, de verpakking van de gewenste materiaal is en dat Kaerel een verdere bijdrage kan leveren aan het verduurzamen van het verzorgingsschap.

Maak de zin af: jullie zijn pas echt tevreden als …?

Als duurzame keuzes niet meer bijzonder zijn.


Ben je nieuwsgierig geworden naar Kaerel Skin care?
Kijk dan even op de website: kaerelskincare.com

Of wil je Kaerel eens uit proberen? Dat kan! Er kan een gratis tester worden aangevraagd van de Kaerel gezichtscrème en/of shampoo & douchegel.

Terug naar blogoverzicht