Ontdek de luxe kerstpakketten van un-wrapped

De feestdagen zijn een tijd van vreugde, saamhorigheid en het tonen van waardering voor degenen die het dichtst bij ons staan. Als bedrijfseigenaar of manager begrijp je dat je medewerkers een cruciale rol spelen in het succes van je onderneming. En wat is een betere manier om die waardering te uiten dan met exclusieve kerstgeschenken van un-wrapped?

Gepubliceerd door team un-wrapped op 5 oktober, 2023.


1. Luxe kerstpakketten: Een uniek cadeau

Bij un-wrapped begrijpen we dat standaard kerstpakketten gewoon niet genoeg zijn. Onze exclusieve kerstgeschenken zijn samengesteld met zorg en aandacht voor detail, zodat je medewerkers zich speciaal voelen. Of je nu kiest voor ons “Ho Ho Home” pakket met mooie woonitems of ons “Fine Wine” pakket met karaktervolle wijnen en smakelijke kaas, je geeft een uniek kerstpakket dat lang zal worden herinnerd.

2. Waardering en Erkenning

Kerst is het perfecte moment om je medewerkers te laten zien dat je hun inzet en toewijding waardeert. Met onze luxe kerstpakketten geef je niet alleen een geschenk, maar ook een blijk van erkenning voor al het harde werk dat ze het hele jaar hebben verricht. Het is een manier om te zeggen: “Dank je wel, we waarderen je.”

3. Fiscaal Slimme Keuze

Wist je dat je de kosten van luxe kerstpakketten fiscaal slim kunt beheren met behulp van de werkkostenregeling (WKR) in Nederland? Dit betekent dat je je medewerkers een geweldig cadeau kunt geven zonder dat zij belasting hoeven te betalen over de waarde ervan. Het is een win-winsituatie voor zowel werkgevers als werknemers. Lees hier meer over.

4. Duurzaamheid en Bewustzijn

Onze luxe kerstpakketten bevatten zorgvuldig geselecteerde producten van hoge kwaliteit, veelal afkomstig uit Europa en op een verantwoorde manier geproduceerd. Met een kerstpakket van un-wrapped toon je niet alleen waardering voor je medewerkers, maar ook voor het milieu. Vraag naar onze kerstpakketten met een duurzame keuze of stel ze zelf samen met ons advies.

.    

5. Personalisatie voor een Persoonlijke Touch

Bij een tijdige bestelling bieden we de mogelijkheid om exclusieve kerstgeschenken te personaliseren. Voeg je bedrijfslogo toe, kies producten die bij de smaak van je medewerkers passen. Hiermee maak je de geschenken nog specialer en toegespitst op jouw bedrijfscultuur. Bestel je wat later? Ook dan hebben we nog aantal mogelijkheden om het persoonlijk te maken. Zoals een persoonlijk kaartje of sticker in eigen huisstijl op de verpakking.

waterfles-met-logo

Ter conclusie, met luxe kerstpakketten van un-wrapped maak je de feestdagen onvergetelijk voor je medewerkers.

Toon je waardering op een speciale manier en geef een uniek geschenk dat lang zal worden herinnerd. Ontdek ons assortiment luxe kerstpakketten en laat je inspireren om dit jaar de feestdagen in stijl te vieren. Bij un-wrapped begrijpen we de waarde van waardering en willen we je helpen om je medewerkers een onvergetelijke kerst te bezorgen.


Ben je benieuwd naar onze mogelijkheden? Of wil je ons een persoonlijk voorstel op maat laten maken?

Neem contact met ons op en we vertellen je er graag meer over.

Terug naar blogoverzicht