Verras je valentijn!

Met deze leuke tips

Wat geef jij de liefde van je leven voor origineel valentijnscadeau? Dat valentijn enorm commercieel is daar zijn we allemaal van op de hoogte! Wij zijn zelf helaas geen fan van chocolade hartjes, beren knuffels en rozenblaadjes. Way too cheesy! Dus die ga je hier ook niet vinden. Maar als je opzoek bent naar andere ideeën, een uniek valentijnscadeau voor een man of valentijnscadeau vrouw? Dan zit je hier goed.

Gepubliceerd door Team un-wrapped op Februari 5, 2021.

Liefde zit in de kleine dingen.
Stop eens een lief briefje in zijn of haar zijn boterhammentrommel. Thuiswerken? O ja.. Nou in je schoen kan ook! Je bent vast creatief genoeg om het op een plek te verstoppen waar dit leuke briefje gevonden wordt.

Als je zelf niet zo goed bent in het bedenken van deze briefjes. Gebruik dan het boekje van Hop met daarin 12 grappige cadeaubonnen. Je scheurt ze makkelijk uit het boekje en je vouwt hem dicht tot envelop. Er is ook ruimte voor de voorwaarden van de bon te vermelden.

Breng je inner flirt naar boven! 
Shop een mooi lingerie setje en steek een lekkere geurkaars aan zodat je je partner kan verrassen en beleef de meest romantische avond ooit. Dat zullen ze in elk geval vast zelf het beste valentijnscadeau voor mannen vinden. *knipoog*

Yes chef! 
Spend samen een avond door in de keuken en maak een luxe menu met meerdere gangen. Wil je het als een verrassing houden? Bereid het dan een beetje voor en maak ieder een gang. He stiekemerd! Niet de recepten delen vooraf, anders is het geen verrassing meer. Blind proeven kan natuurlijk ook… De winnaar krijgt?

Film
Helaas geen bioscoop of de deur uit voor een etentje. Maar netflix bestaat na 21:00 uur ook nog. Kies een leuke feel good film uit of juist een thriller waarbij je extra dicht tegen elkaar aan moet kruipen.

Valentijnscadeau
Wil je toch een uniek valentijnscadeau voor een man kopen?
Wij zouden deze echte kaerels verwennen met wat lekkere producten voor onder de douche of een heerlijk ruikende deodorant. Een lekker speciaal biertje voor op de bank of iets om te snacken zal het ook altijd goed doen.

Een leuk valentijnscadeau vrouw kan zijn: Een heerlijke reep chocolade van ‘Coco chocolatier’, een lekkere rode of witte wijn, een fijn verzorgingsproduct of wellnesspakket.

Wil je iets wat voor beide leuk is? Ga dan voor het ‘Bucketlist boek voor koppels’. Hierin staan maar liefst 250 dingen die je samen met je partner gedaan moet hebben door o.a. Je dansmoves aan elkaar laten zien, eerste date overdoen, van kant ruilen in bed.. In elk geval genoeg inspiratie voor een avond lol!

Wil je zelf een cadeau samenstellen? Overweeg dan een cadeaupakket dat je speciaal voor je valentijn hebt gemaakt. In ons ‘Build a box’ feature vind je in elk geval de producten uit deze blog terug. Maar we denken dat je vast nog meer inspiratie hebt kunnen vinden voor het samenstellen van een giftbox. Zo niet dan zijn er ook genoeg vooraf samengestelde giftboxes. Vergeet niet een kaartje te kiezen en een foto te uploaden. Wij schrijven de tekst voor je op het kaartje. Zo maak je het pas echt persoonlijk!

Als je op zoek bent naar een origineel valentijnscadeau gaat het er vooral om dat je elkaar laat weten dat je aan elkaar denkt. Want wie wil dit nu niet?

Naar blogoverzicht