Cadeaupakket samenstellen?

Maak een giftbox met 'Build a box'

Een cadeaupakket samenstellen

Je hebt het vast wel eens meegemaakt! Je wilt iemand een cadeau geven, maar je weet niet wat. Alweer een cadeaubon of een bos bloemen wordt je zelf ook niet vrolijker van. Daarnaast is een cadeaubox geven niet alleen leuk, maar het samenstellen nog leuker! Je kunt kiezen wat je wilt en hoeveel je wilt besteden. Super origineel en persoonlijk.

Gepubliceerd door Team un-wrapped op Mei 19, 2021.

Samen een cadeaubox samenstellen

Een cadeaubox samenstellen is natuurlijk het leukste als hij goed gevuld is. Je kunt natuurlijk zelf een cadeaupakket samenstellen, maar je kunt ook kijken of je er samen met je vrienden een kunt maken. Zo heb je dubbel budget en kun je meer mensen betrekken bij het geven.

Thema

De meeste giftboxes hebben een thema. Bijvoorbeeld een cadeau voor vrienden met een nieuw huis, kraamcadeau, cadeau voor een collega / nieuwe baan, bruiloft geschenk, ontspanningspakket of misschien een cadeaupakket om iemand troost te bieden.

Dit maakt een gift box samenstellen ook makkelijker. Jij weet immers voor welke gelegenheid het is en nog belangrijker, voor wie het is!

Ga je zelf een cadeaupakket samenstellen? Hier zijn onze laatste tips

Nu dat je over een thema hebt nagedacht kun je nadenken over de producten die geschikt zijn voor die gelegenheid. Heb je een vriendin die wel wat ontspanning kan gebruiken? En wil je een gift box samenstellen voor in haar nieuwe huis? Kies dan uit diverse verzorgingsproducten en accessoires om je wellness gift box een extra luxe tint te geven. Denk hierbij aan: bodylotion, zeep, hand lotion maar ook aan badkamer accessoires zoals bijvoorbeeld: Een spiegel, geurkaarsen of een manicuresetje. Zo kun je die nieuwe badkamer omtoveren tot een wellness oase.

Op zoek naar een cadeau voor mannen die alles al hebben?
Er zijn nog genoeg producten waar elke man blij van wordt. Een lekker speciaal biertje, wat pittige nootjes, bbq tools, gadgets of wat lekkere verzorgingsproducten.

Of wil je een gift box samenstellen voor een collega met een nieuwe baan? En wil je hem of haar succes wensen met een cadeaupakket voor op het kantoor? Denk dan aan een notitieboek, een thermosfles, losse thee, chocolade, fotolijstje of een set leuke mokken.

In onze ‘Build a box’ feature kun je zelf een cadeaubox samenstellen en een keuze maken uit een breed assortiment aan originele, unieke en vooral hele mooie cadeaus. Kortom: Jij kiest het uit, wij doen de rest!

Ik ben zover en ga zelf een cadeaupakket samenstellen in 3 stappen!

  1. Ga naar onze ‘build a box’ feature en kies een van onze 3 ontworpen cadeau verpakkingen.
  2. Selecteer de hoeveelheid producten, waarmee je de gift box wilt vullen.
  3. Maak je box compleet met een leuk kaartje en/of foto.

Nu we alles hebben uitgelegd, kan je beginnen met een cadeaubox samenstellen!

Geen zorgen, wij maken het plaatje compleet. De giftbox bevat alles voor een perfect cadeau zodat het een ware uitpak beleving wordt voor de ontvanger. Dit omvat de doos, het gekozen ontwerp met bijpassende vulling, vloeipapier, sleeve en sticker. Natuurlijk maken je eigen gekozen producten, kaartje en eventueel een foto het helemaal af. Als je klaar bent met je gift box samenstellen sturen we het cadeau rechtstreeks naar de gelukkige.

Vind je het toch moeilijk om zelf een cadeaupakket samen te stellen?

Kijk dan bij onze vooraf samengestelde giftboxes. Zo ben je zeker van een mooie giftbox en hoef je zelf geen cadeaupakket samen te stellen. Heb je een speciaal verzoek of heb je hulp nodig bij het maken van je cadeaupakket? Natuurlijk zijn wij er ook om je op weg te helpen! Dus stuur ons gerust een bericht of geef een belletje.

Liefs team un-wrapped

Terug naar blogoverzicht