zomergeschenk-personeel-cadeaupakketten-giftboxes

Verras jouw Geweldige Team met een Zomergeschenk Personeel voor een Onvergetelijke Zomer!

Stap in de zomerse sfeer en maak je klaar om jouw geweldige team te verrassen met een zomergeschenk personeel dat hen laat stralen onder de warme zon. Deze zomer is het tijd om hen te bedanken voor hun harde werk en inzet met een cadeau dat hen een welverdiende pauze vol zomerplezier biedt. En wat is er nu beter dan een complete strandset met een trendy gerecyclede strandtas en hamamdoek, een verfrissend drankje, heerlijke chips en verfrissende ijsjes?

Gepubliceerd door Team un-wrapped op 16 Mei, 2023.


Met ons zomergeschenk personeel geef je niet alleen een cadeau, maar creëer je een beleving. Je laat jouw team voelen dat ze gewaardeerd worden en dat je hun inzet erkent. Het is de perfecte manier om de banden te versterken en samen te genieten van een welverdiende pauze vol zomerse gezelligheid.

Maar we gaan nog een stap verder! Bij tijdige orders en grote aantallen bieden wij ook mogelijkheden voor personalisatie. Denk aan leuke extra’s zoals sidelabels, geprinte logo’s of een eigen banderol. Hiermee geef je jouw zomergeschenk personeel een unieke touch die perfect past bij jouw bedrijf. Je laat zien dat je oog hebt voor detail en dat je de waarde hecht aan een persoonlijke benadering.

zomergeschenk-personeel

 

 

 

 

 

 

 

Al vanaf € 32,80 excl. btw per stuk

 

Ons zomergeschenk personeel is buiten personalisatie natuurijk ook uit te breiden met diverse andere leuke items! Waaronder bijvoorbeeld een lekker witte wijn, rose of bubbel, verfrissende biertjes, zonnebrand crème of een luchtmatras om lekker op rond te dobberen in de zee.

Ontdek de mogelijkheden van ons zomergeschenk personeel en geef jouw team een zomer om nooit te vergeten. Bestel vandaag nog en laat jouw blijk van waardering schitteren in de warme zomerdagen. Bij ons vind je de perfecte combinatie van kwaliteit, originaliteit en persoonlijke touch.

Verras jouw geweldige team en maak van deze zomer een seizoen vol onvergetelijke herinneringen!


Ben je benieuwd naar onze mogelijkheden? Of wil je ons een persoonlijk voorstel op maat laten maken?

Neem contact met ons op en we vertellen je er graag meer over, of kijk eens voor meer ideeën naar de cadeaupakketten in onze webshop.

Terug naar blogoverzicht