Home    Alle giftboxes    Spa day

Spa day

Neem thuis een ‘Spa day’ en geef je huid een oppepper met dit brievenbus ontspanningspakket. Het masker van Meraki is hydraterend en kalmeert de huid. Om je huidverzorgingsroutine compleet te maken kun je je gezicht zachtjes droog deppen met de handdoek van Meraki. De kleine bakjes zijn perfect voor kleine voorwerpen, zoals bijvoorbeeld je sieraden. Gemaakt van messing en daardoor een elegante uitstraling.

Grote aantallen nodig? Of wil je brievenbuspakketten versturen naar meerdere personen? Neem contact met ons op voor een offerte.

Stap 3. Maak je box compleet met een leuk kaartje en/of foto

Kies hier je kaartje

Maak een keuze uit onze kaartjes, je persoonlijke boodschap wordt door ons met de hand geschreven.

Typ hier je persoonlijke bericht voor op het kaartje

Wil je een foto uploaden?

Deze printen we voor je uit en bevestigen we aan het kaartje. Minimale bestandsgrootte 150 KB.

(Maximale grootte bestand 100 MB)

25,00 incl. BTW

Categorie:

Bekijk hier de producten

Meraki | Masker

Facial mask sensitive
Afmeting: B 11 X H 17 cm

Met Meraki’s masker kunt je je gezicht een liefdevolle boost geven. Het snelle en geconcentreerde masker is speciaal gemaakt voor de gevoelige huid. Het masker voegt veel vocht toe aan je huid en is tegelijkertijd kalmerend.

Meraki | Masker

Meraki | Opslag doosjes

Opslag doosjes messing

Afmeting: H 2, ⌀ 5 cm, H 2, ⌀ 4 cm

Deze kleine elegante doosjes zijn gemaakt van messing en bedoeld als opbergers voor kleine voorwerpen. Maar ook zonder inhoud staan deze messing beauty’s mooi op ieder kastje of tafeltje. Het is een setje van 2 en schoon te maken met een droge doek. Let op: deze bakjes zijn niet voedselveilig en kunnen daarom niet gebruikt worden als pillendoosjes.

Meraki | Opslag doosjes

Meraki | Handzeep

Handzeep sesame scrub

Inhoud: 20 gr

Deze handzeep met milde ingrediënten en sesamscrub zit een in stijlvolle Meraki verpakking. Door zijn formaat makkelijk mee te nemen en geschikt om meerdere keren per dag je handen mee te wassen. Door de mix van essentiële oliën heeft de zeep een verkoelend en verfrissend effect.

Meraki | Handzeep

Meraki | Handdoekje

Handdoekje
Afmeting: L 30 x B 30 cm

Met dit vierkante handdoekje van Meraki, maak je je huidverzorgingsroutine compleet. Dep er je gezicht zachtjes mee droog of leg ze als accessoire in je badkamer. De handdoeken zijn ook nog eens 100% biologische en gemaakt van het allerbeste katoen.

Meraki | Handdoekje