Home    Alle cadeaupakketten    Shake it!

Shake it!

Dit cocktail cadeaupakket maakt van iedereen een ware bartender. Met de geweldige mixology kit van Gentlemen’s hardware maak je de lekkerste drankjes voor jou en je vrienden. Deze bestaat uit drie delen en bevat alles wat je nodig hebt om een cocktail of mocktail te maken. Wacht niet langer en shake de Monin siroop met de lekkerste combinaties en oefen je skills. Een goeie cocktail hoort in een mooi glas, ook die zitten in dit cadeaupakket. Ze zijn van Royal leerdam en maken het feestje helemaal af.

Stap 3. Maak je box compleet met een leuk kaartje en/of foto

Voeg hier een kaartje toe

Let op: Het kaartje is inbegrepen, zodat de ontvanger weet van wie het pakket afkomstig is.

Typ hier je persoonlijke bericht voor op het kaartje

Wil je je bedrijfslogo op de achterkant van het kaartje?

Upload het hier. Minimale bestandsgrootte: 150 KB. Bestandsformaten: JPG, PNG, EPS, of AI.

(Maximale grootte bestand 100 MB)

54,30 incl. BTW

Bekijk hier de producten

Monin | Pure cane sugar siroop

Suikerriet siroop
Inhoud: 25 cl

Een volle suikersiroop van 100% suikerriet en gefilterd water. Een onmisbaar ingrediënt voor vele cocktails, van eenvoudige longdrinks tot de meer complexe cocktails. Je kunt de siroop ook gebruiken in koude en warme dranken. Voor bijvoorbeeld: Koffie, lemonades, ice teas, frappe’s of een milkshake!

Monin | Pure cane sugar siroop

Gentlemen’s Hardware | Mixology kit

Bartender’s Mixology Kit
Afmetingen: B x 8,5 x 21 cm

Shake it till you make it met deze Bartender’s Mixology Kit van Gentlemen’s Hardware. De set is Inclusief roestvrijstalen muddler met siliconen uiteinde, jigger van 15 ml / 30 ml en cocktailshaker van 500 ml. Voorzien van een matzwarte afwerking met grijs gespikkeld patroon.

Gentlemen’s Hardware | Mixology kit

Royal Leerdam | Rayo glazen

Rayo glazen
Inhoud: 266 ml
Afmeting: H 8,4 cm, ⌀ 8,6 cm

Prachtige tumblers van het merk Royal Leerdam. Ideaal voor water, frisdranken, vruchtensappen. Maar ook voor een lekker glas whisky.

Royal Leerdam | Rayo glazen

Nicolas Vahe | Cocktail schenker

Cocktail schenker
Afmetingen: B x 4 x H 10 cm

Een must voor je huisbar! De schenker schenkt een inhoud van 20 ml, waardoor je in een handomdraai de perfecte drankjes voor je gasten kunt mixen. De schenktuit heeft een stop voor nauwkeurige en gemakkelijke dosering. Als de fles leeg is, kun je de schenktuit gewoon met de hand wassen en opnieuw gebruiken. Het materiaal is roestvrijstaal.

Nicolas Vahe | Cocktail schenker