Home    Alle cadeaupakketten    Hooray!

Hooray!

Zoek je een origineel cadeaupakket voor je jarige vriend, echtgenoot of broer? Dit is een cadeau waar aandacht aan is besteed en waar over is nagedacht. Want laten we eerlijk zijn: als het praktisch is, zoals deze multi-tool met 15 functies in het formaat van onze bankpas dan is het al snel goed. Of verwen hem met heerlijke met de hand gebrande chili pistache noten uit Berlijn en twee heerlijke speciaal bieren want liefde van de man gaat toch door de maag. Hooray!

Stap 3. Maak je box compleet met een leuk kaartje en/of foto

Voeg hier een kaartje toe

Let op: Het kaartje is inbegrepen, zodat de ontvanger weet van wie het pakket afkomstig is.

Typ hier je persoonlijke bericht voor op het kaartje

Wil je je bedrijfslogo op de achterkant van het kaartje?

Upload het hier. Minimale bestandsgrootte: 150 KB. Bestandsformaten: JPG, PNG, EPS, of AI.

(Maximale grootte bestand 100 MB)

36,95 incl. BTW

Bekijk hier de producten

Brouwerij Dorst | Tripel dorst

Tripel bier
Inhoud: 33 cl
Alcoholgehalte: 8,5%

Dit biertje wordt door onze buren gebrouwen in hun eigen microbrouwerij op C’Park Bata te Best. Deze tripel van Brouwerij Dorst is een kruidig goudkleurig bier van hoge gisting met een fruitig karakter en een licht bittere afdronk. Voor als je gruwelijke dorst hebt!

Brouwerij Dorst | Tripel dorst

Gentlemen’s Hardware | Creditcard Tool

Credit Card Tool Titanium Finish
Afmeting: L 11 x B 8,5 x H 2,2 cm

Hoe kan zoiets kleins zo nuttig zijn? Dit is de kleine gadget waarvan je niet wist dat je het nodig had! Deze multi tool is niet groter dan een bankpas, maar kan voor 15 verschillende dingen worden gebruikt bijvoorbeeld: snijden, schroeven, sleutelen maar ook om flessen te openen, spijker los te wrikken en zelfs om je baard te kammen.

Gentlemen’s Hardware | Creditcard Tool

Brouwerij eleven | Stout bier

Brouwerij eleven – Met Jan naar de Maan
Inhoud: 33 cl

Een explosie van koffie, chocolade en mokka. Wat het een donker, stevig en bitter biertje maakt. Ook is hij terug van weggeweest en daardoor twee procent hoger in alcohol, wat betekent dat hij voller is en een dikker mondgevoel heeft. Eentje om rustig van te genieten bij de open haard. 11% alcohol.

Brouwerij eleven | Stout bier

P-stash | Black chili orange

Pistachenoten – Black chili orange
Inhoud: 130 gram

Lekker spicy of toch liever zoet? Hoe zit het met beide? De eersteklas pistachenoten met chili & sinaasappel van p-stash hebben een milde dosis habanero chili en een subtiel scheutje sinaasappel. De smaak is een beetje rokerig, wat uniek is onder pittige pepers. Met de hand geroosterd en met veel liefde verfijnd. Gemaakt in Berlijn.

P-stash | Black chili orange