Home    Alle giftboxes    Growing family

Growing family

Ben je op zoek naar een kraamcadeau voor het hele gezin? Dit kraamcadeau is samengesteld met kwalitatief hoogwaardige producten en wordt in een luxe verpakking verzonden. Met de zachte shower foam van Naïf is mama ready to relax! Proost voor papa met dit speciaal gebrouwen biertje als ode aan alle papa’s! Rammelaar Mr. elephant zorgt voor uren entertainment en troost voor elke baby. En als de baby later groot is kun je met dit boekje leren waar er dieren in de buurt zitten. Of misschien kan je oudere broertje of zusje alvast wat trucjes opdoen?

Stap 3. Maak je box compleet met een leuk kaartje en/of foto

Kies hier je kaartje

Maak een keuze uit onze kaartjes, je persoonlijke boodschap wordt door ons met de hand geschreven.

Typ hier je persoonlijke bericht voor op het kaartje

Wil je een foto uploaden?

Deze printen we voor je uit en bevestigen we aan het kaartje. Minimale bestandsgrootte 150 KB.

(Maximale grootte bestand 100 MB)

47,35 incl. BTW

Bekijk hier de producten

Naïf | Doucheschuim Linen

Verzorgende Doucheschuim Linen
Inhoud: 200 ml

Lavendel en Bergamot, zei je? Met deze zachte shower foam ben je ready to relax! Naïf Linen Doucheschuim heeft een volle, romige schuimstructuur en reinigt en hydrateert de huid. In plaats van chemische schuimmiddelen te gebruiken als SLS/SLES, gebruiken wij liever kokosvezels die zorgen voor dit rijke gevoel. Natuurlijke ingrediënten, schuimt net zo lekker!

Naïf | Doucheschuim Linen

Uitgeverij Snor | Spoorzoek boek

Spoorzoeken outdoor kids
Afmeting: B 14,5 x H 19,5 cm

Ga op zoek naar sporen van dieren, ze zijn te vinden op vele plekken. Leer met dit boek waar je ze moet zoeken en pluis uit welk dier het is geweest of welk dier misschien nog wel bij je in de buurt zit.

Uitgeverij Snor | Spoorzoek boek

Trixie | Rammelaar Mrs. Elephant

Rammelaar Mrs. Elephant
Afmeting: ⌀ 13 cm

Zelfs de kleinste vingertjes kunnen deze schattige, kleine rammelaar vastpakken. Het rammelaartje en het knisper papier zorgen voor uren entertainment en troost voor elke baby! Ring: ABS – Hoofdje: cotton twill + corduroy

Trixie | Rammelaar Mrs. Elephant

Brouwerij Eleven | Papa beer

Papa Beer
Inhoud: 33 cl
Alcoholgehalte: 5,5%

Op veler verzoek is Papa beer weer terug van weggeweest! In een nieuw jasje, dat wel. Een fijne NEIPA die barst van de fruitige hoppen. Gebrouwen als ode aan alle papa’s!

Brouwerij Eleven | Papa beer