Home    Alle cadeaupakketten    Miffy’s sidekick

Miffy’s sidekick

Vier de komst van de nieuwe spruit met ons ‘Miffy’s Sidekick’ luxe geboortecadeaus pakket. Dit prachtige pakket is een geweldige aanvulling op de uitzet van elke ouder. Met de schattige Nijntje leeuwen knuffel wordt knuffeltijd extra speciaal. De kleurrijke Mushie stapelbekers zorgen voor speelplezier en stimuleren de ontwikkeling van de motoriek. De favoriete Bibs anatomische speen biedt troost en geruststelling aan de baby, terwijl de zachte monddoekjes van Jollein onmisbaar zijn voor de dagelijkse verzorging. Met onze luxe geboortecadeaus geef je niet alleen een mooi cadeau, maar ook blijvende herinnering aan een collega, vriend, familielid of medewerker. De luxe geboortecadeaus van un-wrapped worden zorgvuldig verpakt in een luxe geschenkverpakking, klaar om direct te versturen.

Stap 3. Maak je box compleet met een leuk kaartje en/of foto

Voeg hier een kaartje toe

Let op: Het kaartje is inbegrepen, zodat de ontvanger weet van wie het pakket afkomstig is.

Typ hier je persoonlijke bericht voor op het kaartje

Wil je je bedrijfslogo op de achterkant van het kaartje?

Upload het hier. Minimale bestandsgrootte: 150 KB. Bestandsformaten: JPG, PNG, EPS, of AI.

(Maximale grootte bestand 100 MB)

47,85 incl. BTW

Bekijk hier de producten

Bon bon toys | Lion

Formaat: H 17 cm

Dit is een van de beste vriendjes van nijntje. Lekker om mee te knuffelen of leuk om neer te zetten in de babykamer. Dit vriendje is handgemaakt, en bevat een 100% gerecyclede PET-vulling

Bon bon toys | Lion

Jollein | Spuugdoekjes farm

Afmeting : L 31 x B 31 cm

Ontdek de veelzijdigheid van deze hydrofiele monddoekjes van Jollein, perfect voor het voeden en verzorgen van je kleintje. Hun zachte en handige formaat maken ze ideaal voor dagelijks gebruik. Verpakt per 3 stuks, kunnen ze eenvoudig worden gewassen voor hergebruik. De Farm collectie voegt een vrolijke touch toe met zijn schattige print geïnspireerd op boerderijdieren.

Jollein | Spuugdoekjes farm

Mushie | Stacking cups retro

Mushie stacking cups retro
Inhoud: 8 cups
Afmeting: L 9,5 X B 9,2 cm

Deze kleurrijke ronde toren is boeiend voor baby’s om naar te kijken. Het stapelen van de cups helpt bij het ontwikkelen van zowel het lichaam als de hersenen vanaf +/- zes maanden. Geschikt voor 0-3 jaar.

Mushie | Stacking cups retro

Bibs – Anatomische speen – woodchuck

Afmeting: ⌀ 4,5 cm
Maat: 0-6 maanden

BIBS Colour is dé originele fopspeen met een rond schild en een anatomische speen. Deze speen is zorgvuldig ontworpen om de vorm van een moederborst na te bootsen. De gebogen bovenkant zorgt voor een natuurlijke pasvorm op het gehemelte van je baby, terwijl de schuine punt gemakkelijke plaatsing van de tong bevordert. Aanbevolen door verloskundigen. Geschikt voor kinderen van 0-36 mnd.

Bibs – Anatomische speen – woodchuck