Home    Alle cadeaupakketten    On adventure

On adventure

Hoera een kereltje geboren! Met dit leuke kraamcadeau jongen kun je de wereld herontdekken! Mr. Raccoon vergezelt je in de eerste jaren en kun je samen alle zintuigen ontdekken, je kleintje zijn partner in crime in elk avontuur. Als je wat groter bent kun je met je space age mini backpack op ontdekkingstocht en leert het spoorzoekboekje waar je moet kijken en hoe je kunt zien welke dieren je pad gekruist hebben of nog steeds in de buurt zijn! Overal vind je namelijk sporen van dieren. In het bos, in het park en zelfs in je achtertuin of op je balkon.

Stap 3. Maak je box compleet met een leuk kaartje en/of foto

Voeg hier een kaartje toe

Let op: Het kaartje is inbegrepen, zodat de ontvanger weet van wie het pakket afkomstig is.

Typ hier je persoonlijke bericht voor op het kaartje

Wil je je bedrijfslogo op de achterkant van het kaartje?

Upload het hier. Minimale bestandsgrootte: 150 KB. Bestandsformaten: JPG, PNG, EPS, of AI.

(Maximale grootte bestand 100 MB)

58,85 incl. BTW

Bekijk hier de producten

Uitgeverij Snor | Spoorzoek boek

Spoorzoeken outdoor kids
Afmeting: B 14,5 x H 19,5 cm

Ga op zoek naar sporen van dieren, ze zijn te vinden op vele plekken. Leer met dit boek waar je ze moet zoeken en pluis uit welk dier het is geweest of welk dier misschien nog wel bij je in de buurt zit.

Uitgeverij Snor | Spoorzoek boek

Rex London | Rugzak

Space age mini backpack
Afmeting : L 25 x B 21 x D 10 cm

Deze mini-rugzak is perfect om mee te nemen voor een dagje uit, naar school of op vakanties. Maar hij staat ook mooi op je kinderkamer. Niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar.

Rex London | Rugzak

Bibs – Anatomische speen – woodchuck

Afmeting: ⌀ 4,5 cm
Maat: 0-6 maanden

BIBS Colour is dé originele fopspeen met een rond schild en een anatomische speen. Deze speen is zorgvuldig ontworpen om de vorm van een moederborst na te bootsen. De gebogen bovenkant zorgt voor een natuurlijke pasvorm op het gehemelte van je baby, terwijl de schuine punt gemakkelijke plaatsing van de tong bevordert. Aanbevolen door verloskundigen. Geschikt voor kinderen van 0-36 mnd.

Bibs – Anatomische speen – woodchuck

Trixie | Mini activity toy

Mini activiteitenspeeltje Mr. Raccoon
Afmeting: H 16 cm, ⌀ 6,5 cm

Ons mini activiteitenspeeltje is je kleintje z’n partner in crime in elk avontuur dat hij/zij onderneemt. Het is gemakkelijk vast te pakken dankzij z’n kleine lichaam en schattig staartje en troost je kleintje ook bij tandpijn.

Trixie | Mini activity toy