Home    Alle cadeaupakketten    Thinking about you

Thinking about you

In deze moeilijke tijd willen we een blijk van troost sturen met ons ‘Thinking about you’ brievenbuspakket. Dit ‘we denken aan jou cadeau’ is bedoeld als een warm gebaar van medeleven, speciaal om steun en kracht te bieden tijdens moeilijke momenten. In dit pakket vind je een selectie van zorgvuldig gekozen producten die troost en rust bieden. Begin met de Jens Geurkaars calm in blikje, die een serene sfeer creëert en rust brengt in de ruimte. Het Veer & Moon Kracht zaaien pakket biedt symbolisch hoop en moed. Daarnaast hebben we het Zeeptopper zeep hartje toegevoegd, als een hart onder de riem in deze moeilijke tijd. En tot slot, de Klepper & Klepper Honingdrop, een kleine traktatie om wat zoete troost te bieden in deze zware tijd. Met ons ‘we denken aan jou cadeau’ willen we je laten weten dat je niet alleen bent. Het brievenbuspakket van un-wrapped wordt met zorg samengesteld en verpakt, klaar om direct te verzenden en een klein gebaar van kracht en troost te bieden.

Stap 3. Maak je box compleet met een leuk kaartje en/of foto

Voeg hier een kaartje toe

Let op: Het kaartje is inbegrepen, zodat de ontvanger weet van wie het pakket afkomstig is.

Typ hier je persoonlijke bericht voor op het kaartje

Wil je je bedrijfslogo op de achterkant van het kaartje?

Upload het hier. Minimale bestandsgrootte: 150 KB. Bestandsformaten: JPG, PNG, EPS, of AI.

(Maximale grootte bestand 100 MB)

17,60 incl. BTW

Categorie:

Bekijk hier de producten

Klepper & Klepper | Drop

Honing drop
Inhoud: 200 gram
Afmeting: B 8 x H 21 x D 5 cm

De beste drop ooit! Een heerlijke dropsoort met 12% honing uit de Biesbosch. Met liefde, zonder gluten en gelatine.

Klepper & Klepper | Drop

Senza | Geurkaars in blikje

Afmeting Ø 5 cm

Niets is fijner dan een subtiele geurkaars in huis. Deze SENZA geurkaars geeft een geur af die ruikt naar Sage. De kleine geurkaars zit in een rond tinnen blikje met deksel dat na afloop kan worden gebruikt om accessoires, sieraden of andere spulletjes in te bewaren. De brandduur van dit artikel is ca. 6-8 uur en het wordt geleverd in een klein katoenen zakje.

Senza | Geurkaars in blikje

Veer & Moon | Kamille zaadjes

Kracht zaaien met kamille
Afmeting: L 13 x B 8 cm

De betekenis van deze kleine gele bloem is kracht bij tegenspoed. Geef dit als mooi gebaar voor iemand die wel wat kracht kan gebruiken. De zaadjes van Kamille zijn eenvoudig te zaaien.

Veer & Moon | Kamille zaadjes

Zeeptopper | Hartjes zeep

Geur: Groene thee

Geniet van de heerlijke geur van groene thee met deze Zeeptopper hartjeszeep. Het zeepje is vormgegeven als een hartje en kan ook worden opgehangen aan het koordje. Een perfecte manier om jezelf te verwennen met een geurende zeep of leuk als decoratie in je bad of slaapkamer.

Zeeptopper | Hartjes zeep