zakelijke brievenbuspakketten

Brievenbuspakketten

Brievenbuspakketten wat een uitvinding!

 

Er is niet altijd tijd om iemand persoonlijk te bedanken, of de afstand is te groot om iemand te feliciteren, troosten, beterschap te wensen of een hart onder de riem steken. Dan is een brievenbuscadeau de manier om je persoonlijke boodschap over te brengen. Je kunt ze makkelijk versturen, online bestellen en voorzien van een persoonlijke boodschap d.m.v. een handgeschreven kaartje. Hoe leuk is het als iemand thuis komt en een cadeautje ziet liggen op de deurmat!

Gepubliceerd door Team un-wrapped op 4 september, 2022.

Sinds de uitbraak van het coronavirus zijn de brievenbuspakketten niet meer weg te denken. Was het omdat je je werknemers wilde bedanken voor hun flexibiliteit, ze beterschap wilt wensen of een gezellige online borrel wilde organiseren. De brievenbuspakketten vlogen de deur uit. Niet alleen werkgevers maakte gebruik van de brievenbuspakketten iedereen had behoeften om elkaar te bereiken in deze rottige tijd. Denk maar eens aan oma die alleen zat of je vriendin/vriend die jarig is maar waar je niet naar toe mocht gaan. Gelukkig is het brievenbuscadeau een blijvertje.

Cadeautjes hoeven ook niet altijd groot te zijn, het gaat om de gedachten van degene die het geeft. Omdat er zoveel vraag is naar brievenbuspakketjes is er voor iedere gelegenheid wel een brievenbuspakketje te koop.

Voor werkgevers

Voor werkgevers zijn er bijvoorbeeld brievenbuspakketten te koop voor Pasen, jubileum, kerst, geboorte, verjaardag, onboarding, Sinterklaas, pensioen, vrijmibo enz. Bepaalde dagen van het jaar zijn ook zeer geschikt voor het verzenden van een attentie zoals de dag van de zorg, secretaresse dag, dag van de pedagogisch medewerker, en zo zijn er waarschijnlijk nog tig mooie gelegenheden te bedenken om iemand te verrassen met een brievenbuspakket.

Het leuke van een brievenbuspakket is dat het ook mogelijk is om je brievenbuspakket helemaal te laten maken in je eigen huisstijl. Dat kan zijn door je logo op het brievenbusdoosje te laten drukken, of een sluitzegel laten maken met logo en tekst, een bedrukt kaartje met eigen tekst of het brievenbuspakket helemaal laten bedrukken. De opties zijn wel afhankelijk van het aantal brievenbuspakketjes dat je afneemt, maar zeker vele mogelijkheden om je klanten of werknemers te verrassen met een brievenbuscadeautje.

Ben je als werkgever geïnteresseerd in brievenbuspakketten klik dan hier

Voor consument

Ben je als consument op zoek naar een brievenbuspakketje? Ook daar zijn de mogelijkheden eindeloos. Stuur als bedankje bijvoorbeeld een thee of koffie brievenbuscadeau, een wellness brievenbuscadeau, of een wijn brievenbuscadeau. Is er een kleine geboren denk dan eens aan een kraampakket door de brievenbus. Kortom voor alle gelegenheden is er wel een passend brievenbuspakket te koop. Nog een voordeel de ontvanger hoeft niet speciaal thuis te zijn om het brievenbuspakket te ontvangen.

Heb je na het lezen van deze tekst zin gekregen om iemand te verrassen met een brievenbuspakket? Kijk dan eens hier.

Heb je heel het internet afgespeurd en niet het brievenbuspakket kunnen vinden wat je wenst? Schakel ons gerust in om te kijken of wij iets voor je kunnen betekenen.

Team un-wrapped