Brievenbuspakketten

Een leuke verrassing op je deurmat! 

Wil je de thuiswerkers, personeel, klanten of misschien relaties een bedankje sturen als blijk van waardering? Of organiseer je soms een digitale borrel? Stuur dan een feestje door de brievenbus.

Onze brievenbuspakketjes zijn met grote zorg samengesteld, origineel en ook betaalbaar. Kies uit diverse samengestelde brievenbuspakketten of stel er zelf een samen met producten op brievenbusformaat. Of het nu 10 of 1.000 stuks zijn, wij staan voor je klaar!

Vul het adressenbestand in met de gegevens van de gelukkige ontvangers en wij zorgen dat de brievenbuspakketjes op de deurmat belanden. Hier hoeven ze niet voor thuis te zijn en de verzendkosten zijn tegen een lager tarief. Voeg een persoonlijk kaartje toe en maak het brievenbuspakket extra persoonlijk.

Welke werknemers ga jij verrassen?

Our gifts aren’t just pretty,

they work! 

Wensen en mogelijkheden

Van het personaliseren van je geschenken

Bij un-wrapped kun je op verschillende manieren je bedrijfsidentiteit in de brievenbuspakketten verwerken. Van product, kaartje tot en met een speciaal ontworpen brievenbuspakket in jouw huisstijl. Of je nu een gespreide verzending wilt gedurende het jaar, naar het kantoor of rechtstreeks bezorgd bij de klant. Dat maakt niet uit.

Vanaf 10 stuks: Standaard brievenbusdoos + A7 sticker in huisstijl
Vanaf 50 stuks: Standaard brievenbusdoos bedrukt met eigen logo
Vanaf 500 stuks: Standaard brievenbusdoos volledig in eigen ontwerp

Vanaf 25 stuks: Standaard kaartje met achterkant persoonlijke tekst + logo
Vanaf 50 stuks: Kaartje met je eigen ontwerp

 

Zo gaat het in zijn werk:

Let’s go!

Stap 1: Vul het contactformulier hier beneden in of stuur een mail naar: hello@un-wrapped.com dan sturen wij een invulformulier jouw kant op! Dit geeft ons een idee van het budget en jullie wensen.

Stap 2: Zodra we op de hoogte zijn van alle details gaan wij aan de slag om het perfecte brievenbuspakket voor jou samen te stellen en sturen we een passend voorstel.

Stap 3: Nu wordt het leuk voor ons, en makkelijker voor jou. Zodra je het ontwerp van je brievenbuspakketten hebt goedgekeurd en aanbetaald: personaliseren, verpakken, verzenden en verzorgen we elk detail van je bestelling.

Waar wacht je nog op? Zet ons aan het werk.

Don't be a stranger. Just say hello.

We horen graag van je of gebruik ons superhandige formulier aan de rechterkant. Dan hoor je binnen 24 uur iets van ons, dat beloven we!

Voor zakelijke vragen over gepersonaliseerde cadeaus? Bezorgdata?Of om creatieve samenwerkingen en alles daartussenin te bespreken kun je ons ook een bericht sturen naar: hello@un-wrapped.com

En een kop koffie kan natuurlijk altijd! Laat het wel even van te voren weten, dan zorgen we voor wat lekkers.

Manja en Ravenna