Relatiegeschenken in 2021

onze tips

Relatiegeschenken in 2021
We kunnen er niet omheen dat er veel is veranderd afgelopen jaar en dat COVID-19 de wereld op zijn kop heeft gezet. Thuiswerken, winkels gesloten, geen beurzen of evenementen meer…

Gepubliceerd door Team un-wrapped op Juli 16, 2021.

Nieuwe kansen

Veel bedrijven hebben zich snel moeten aanpassen en moeten digitaliseren. Maar ook voor startende ondernemers was en is deze tijd erg spannend. (Ook voor ons) toch zorgde dit voor nieuwe kansen. Het jaar van thuiswerken, zoomen en skypen met de bijbehorende thuiswerk pakketten vol met gadgets voor de ideale thuiswerkplek. Grootschalige online vrijdagmiddag borrels met quizzen, cocktail en borrel boxen vol met lekkere producten. Maar ook de opkomst van de brievenbuspakketjes…

Brievenbuspakketjes zijn populairder dan ooit

Steeds meer bedrijven willen hun klanten of thuiswerkende collega’s een hart onder de riem steken en een bedankje of inspirerend cadeautje sturen. Het is natuurlijk ook wel makkelijk om brievenbuspakketjes direct op het privé adres van je medewerkers of klanten te bezorgen en hiervoor niet perse thuis te hoeven zijn. Een ander voordeel van brievenbuspakketjes is dat ze vaak voordeliger zijn en ook de bezorging ervan ook wat goedkoper is.

 

Maar of je nu voor 10,100,1000 brievenbuspakketjes, grotere relatiegeschenken of kerstpakketten gaat..

Hier volgen onze tips voor de ultieme relatiegeschenken!

  • Je klanten en personeel zijn zich steeds bewuster van wat ze kopen. En als bedrijf wil je natuurlijk niet een relatiegeschenk geven dat zo in de prullenbak beland.
  • Een relatiegeschenk moet passen bij de bedrijfsidentiteit en huisstijl. Draag uit wat je je werknemers of klanten mee wilt geven! Begin op tijd en ga voor een relatiegeschenk wat echt bij het bedrijf past en win die ‘fans’ voor je.
  •  Tegenwoordig zijn we ook veel meer bewust van wat we kopen, milieugericht en we willen zien dat een geschenk goed en met zichtbare zorg gemaakt is. Liefst van lokale ondernemers. ‘Win win’ zou ik zeggen.
  • ‘Oog voor detail’. Geef aandacht aan de geschenken en geef je personeel of werknemers niet het gevoel een kant-en-klaar pakket bij de groothandel te hebben gekocht. Een mooi verzorgd geschenk, persoonlijk kaartje met naam en bijpassende producten geeft veel meer waardering.
  • Gebruik het geschenk niet als reclamebord! Een mooi subtiel logo & slogan is prima. Maar niemand loopt graag rond met een complete garderobe van het bedrijf.

Weet je nog niet welke geschenken je dit jaar gaat geven?

Of je nu op zoek naar 10 relatiegeschenken of een aanvraag wilt doen voor 1.000 persoonlijke kerstpakketten voor ons is geen enkele aanvraag te gek. Want wij hebben een hoofd vol creatieve ideeën en helpen je graag met het selecteren van de mooiste en lekkerste producten. Wij verzorgen de logistiek, verpakken elk relatiegeschenk met zorg en maken het af met een persoonlijk kaartje. Laten we kijken of we een goede match zijn!

Voor meer informatie kun je eens kijken op onze corporate ‘relatiegeschenken en kerstpakketten‘ pagina of bij brievenbuspakketten.

Wij wensen iedereen veel succes met de zoektocht naar een origineel geschenk.

Team un-wrapped

terug naar blogoverzicht